Hírek
vissza
2022/1015

Itthon győzelem, idegenben vereségek

Itthon győzelem, idegenben vereségek

Az itthon pályára lépő U17-es csapatunk győzött, az egyaránt idegenben szerepelt U15-ös és U16-os együttesünk vereséget szenvedett az MLSZ regionális kiemelt bajnokságok szombati, 8. fordulójában.  

MLSZ Regionális U17-es Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 8. forduló: Király SE-CREDOBUS Mosonmagyaróvár 2-1 (0-0).

Király SE: Ady Cs. - Kovács Áb. (Fliegler Á. a 73.p.), Vass D., Karvalics K., Horváth D. (Horváth Ba. a 64.p.) - Nagy Á. (Kovács Sz. a 85. p.), Vilics M., Katona R. - Szabó B., Baranyai N., Spanyó B. (Király K. a 64. p.). Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Nagy Á., Katona R.        

Gombás Péter: - Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, fölényben játszottunk, de a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. A második félidőben kiegyenlített lett a játék. A vendégek egy jól eltalált lövéssel megszerezték a vezetést. Egy szép támadás után sikerült egyenlítenünk, majd egy nagyszerű egyéni teljesítménynek köszönhetően a győztes találatot is megszereztük. A mérkőzésen jó felfogásban játszottunk, a látottak alapján megérdemelten nyertünk. Ezt a győzelmet Greffer Barninak ajánljuk, aki sajnos súlyos sérülést szenvedett. Gyors felépülést kívánunk neki, mielőbb várjuk vissza!

MLSZ Regionális U16-os Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 8. forduló: III. ker. TVE-Király SE 2-1 (0-1).

Király SE: Varju - Wilhelm (Zeke a 74. p.), Mayer, Breznovits, Czingráber - Bodor, Tóth, Gergely (Deutsch a 62. p.) - Gombás B., László D., Gombás M. Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőnk: László D.

Windisch Csaba: - Nagyon fegyelmezett, taktikus játékkal megszereztük a vezetést az első félidőben, majd a második félidőben 0-1-nél megvoltak a helyzeteink, hogy növeljük az előnyüket, sajnos nem sikerült. A listavezető nem igazán talált rajtunk fogást, egyszer-egyszer, főleg a széleken, tudtak mögénk kerülni, de nagy helyzeteket nem sikerült kialakítaniuk, mégis egy szerencsés találattal, majd egy tizenegyessel fordított. Ezt követően is mindent megtettünk, de az eredmény már nem változott. A mérkőzésen végig elszántan, igazi csapatként játszottunk a jó játékerőt képviselő III. Kerület ellen, és így is sajnos vereség lett a vége, pedig több volt ebben a mérkőzésben.

MLSZ Regionális U15-ös Kiemelt Bajnokság, Nyugat, 8. forduló: SC Sopron-Király SE 3-1 (0-1).

Király SE: BAKUCZ M. - Kulcsár (Sinkó a 72.p.), Nyári, Polgár Zs., Szász (Károly K. a 68.p.) - BAKUCZ D., Gombás B., IVÁNCSICS - Sodics T. (Kolompár Z. az 53.p.), Tancsics (Puporka az 53.p.), Hegyi (Samu a 62.p.). Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőnk: Bakucz D.

Kiállítva: Polgár Zs.

Kovács Zsolt: - A bajnokesélyes otthonába látogattunk szombat délután. Az első félidő első húsz percében kimondottan jól játszottunk, igaz a Sopronnak több nagyobb lehetőség is volt, de Bakucz M. remek napot fogott ki. Sőt, az ő nagyszerű helyzetfelismeréséből, testvére Bakucz D. meg is szerezte a vezetést számunkra. A gól, sajnos, a mi játékunknak nem tett jót, bátortalanul, kapkodva kezdtünk el futballozni. Több nehéz szituációt is túlvészeltünk a félidő végéig. Sajnos, a második félidőt szörnyen kezdtük és óriási egyéni hibáink után meg is fordította az eredményt a hazai csapat. Ez talán kicsit felrázta a csapatot, de sajnos a 60. perctől történtek olyan igazságtalanságok a pályán, amiket játékosaim rosszul és nehezen viselték. Ez azonban nem menti fel őket, aminek következményei lesznek. Gratulálunk a Sopronnak, megérdemelten nyertek, de úgy érzem, erősen lejtett a pálya. 

Kapcsolódó témák: U17-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek