Hírek
vissza
2023/1217

Ismerkedés, majd eredményes közös munkaSzerző: Németh Zsolt

Ismerkedés, majd eredményes közös munka

Az U11-es korosztály féléves munkáját Schimmer Zoltán foglalta össze.

2023 júliusában vettem át az U11-es korosztály szakmai munkáját. Szinte ismeretlenül csöppentem bele a mindennapi feladatokba, hiszen teljesen ismeretlenek voltunk egymásnak a gyerekekkel. A kezdeti ismerkedő szakasz után, ami zökkenőmentesen sikeredett, hamar megtaláltuk a közös hangot. Sok időnk nem volt a tapogatózásra, hiszen felkészülési mérkőzések illetve tornák sora színezte a nyári programunkat.

Pár hét után a mélyvízben találtuk magunkat, hiszen a hazai rendezésű Király Ferenc Emléktornán komoly hazai és nemzetközi csapatok ellen mérethettük meg magunkat. A délelőtti teljesítményünket az egymással való ismerkedés, illetve megilletődöttség döntően befolyásolta, de délután már mutattunk szép dolgokat a valódi tudásunkból, így a 7. helyen végeztünk összességében a 10 csapatot felvonultató rendezvényen. Az őszi szezonunk egyik legjobb eseménye az Ajka kupa volt, ahol szintén erős mezőnyben tudtunk az előkelő 2. helyen végezni. Szeptemberrel elkezdődött a Bozsik tornák sora, jártunk kétszer Veszprémben, kétszer Zalaegerszegen, egyszer Mosonmagyaróváron, egyszer az Illés Akadémián, illetve két hazai rendezésű eseményünk is a program része volt.

A célom az volt, hogy minden játékosomnak megfelelő játékpercet tudjak biztosítani a fejlődése érdekében, ami meg is valósult. Elégedett vagyok az egész őszi teljesítményünkkel, hiszen az edzéseken gyakoroltakból egyre több dolgot tudtunk megvalósítani mérkőzéseken is. A gyerekek hozzáállásával maximálisan meg vagyok elégedve, amit mutat a magas edzéslátogatottság is, hiszen csak betegség miatt volt hiányzás. Látom a gyerekeken, hogy edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre jobbak szeretnének lenni, így elmondható, hogy mindegyikük fejlődése felfelé ívelő pályán van. A fejlődés mellett természetesen látom a hiányosságokat is. A téli szünet mindenképp hasznos lesz mind a pozitív, mind pedig a fejlesztendő dolgok kiértékelésére, hogy januárban, mikor újra belevetjük magunkat a munkába, akkor még hatékonyabban tudjunk tovább dolgozni. Összességében elmondhatom, hogy hasznos volt minden szempontból az őszi szezonunk, mind a gyerekek, mind pedig jómagam nagy fejlődési folyamaton mentünk keresztül.

Voltak ugyan hullámvölgyek, de közös munkával sikeresen ki tudtunk jönni ezekből. Szeretném megköszönni külön a szülői közösségnek az egész féléves támogatást, hiszen nélkülük nem lenne kerek ez a történet. Ők hozzák-viszik a gyerekeket edzésre, illetve minden tornára elkísérnek minket, amikor is kisebb meglepetéssel készülnek a gyerekeknek, ami visszajelzés számomra, hogy az egyesület jelmondatát szem előtt tartva vesznek részt a közösség életében. (Egy csapat, egy család!)

Kapcsolódó témák: U11-es csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
051234
06567891011
0712131415161718
0819202122232425
0926272829
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek