Hírek
vissza
2023/911

Idegenben rúgott hat gólt U14-es együttesünk a hétvégénSzerző: Németh Zsolt

Idegenben rúgott hat gólt U14-es együttesünk a hétvégén

 

Az U12 együttesünk nagyon jó iramú találkozót játszott az Illés Akadémia ellen, amelyen szurkolásukkal a nagy számban kilátogató szülők is hozzájárultak a jó hangulathoz és mérkőzéshez. Az U13-as csapat kiegyensúlyozott meccsen szenvedett egygólos vereséget. U14-es együttesünk idegenben aratott nagy arányú, 6-0-ás győzelmet a Kaposvár ellen, az U15-ös gárda viszont Gyirmóton sem tudott javítani korábbi játékán.

 

 

 

U12-es bajnoki mérkőzés:

Király SE U12 – Illés Akadémia U12 3:4

Gólszerzők: Varga Máté 2, Horváth Benedek

 

Horváth Péter értékelése:

„Egy jó mérkőzést játszottunk az Akadémia csapatával. Nagy iramú találkozó volt, ahol agresszívan játszottunk. Stílusosan fociztunk, ami a meccs nagy részében látványos támadásokban, szép gólokban mutatkozott meg. Az egységes csapatjátékunk nagyon jó egyéni teljesítményekkel párosult. Sajnálom a csapatomat, mert nem érdemeltek vereséget a gyerekek. A focit viszont gólra játsszák, amiből eggyel többet kaptunk. Sok volt az egyéni hibánk, ezeket az ellenfél kihasználta. Ebben sokat kell fejlődnünk, hogy a jó játék, az első 20 percben mutatott nagy dominancia párosuljon önbizalommal és eredménnyel. Ezt tanulni kell a fiúknak, de ez a sok mérkőzéssel, tornákkal biztosan jönni fog náluk! Köszönjük mindkét csapatnál a szülők bíztatását, szurkolását, mert igazi meccshangulatot teremtettek a gyerekeknek, akik ennek megfelelő minőségben játszottak. Az ilyen találkozók viszik előbbre a gyerekeinket!”

 

U13-as bajnoki mérkőzés:

Király SE- Illés Akadémia 0:1 (0:0, 0:1, 0:0, 0:0)

Tanai B. - Vámos K., SZALAY Z., KLAUZER D., Szász A. - Tóth-Hencsey G., VARGA B., MÉSZÁROS N. - Temesi F.

Csereként pályára lépett: Szőke D., Jéri Zs., Takács Z.

 

Németh Bálint beszámolója:

- A mérkőzés egészét tekintve kiegyenlített találkozót játszottunk, ahol az első félidőben mi játszottunk jobban, a vezetést is megszereztük, azonban a játékvezető külső befolyásra visszavonta a gólt. A második félidőben az ellenfél birtokolta többet a labdát, de ígéretes helyzetig csak a mérkőzés végén tudott eljutni, ott viszont növelhette volna előnyét.

A játékosok teljesítményét nézve, nem érdemeltünk vereséget, több jó egyéni teljesítmény is volt a csapatomban, akik húzták előre a többieket, így csapatszinten is jó képet alkottunk, de tudjuk azt, hogy még többet kell tennünk azért, hogy egy ilyen ki-ki mérkőzés ide dőljön el 1-0-ra.

 

U14-es bajnoki mérkőzés:

Kaposvári Rákóczi BFLA – Király SE

Eredmény: 0-6 (0-3)

Gólszerzők: Börzsei Péter, Sodics Mátyás, Kerék Bálint 3

 

Összeállítás:

Petneházi Ádám – Imre Bálint, Börzsei Péter, Borbély Lóránt, Kósa Botond (Horváth Olivér) – Németh Hunor, Várkonyi Csanád, Hegyi Marcell (Iván Csongor) – Németh Barna, Kerék Bálint, Sodics Mátyás (Drótos Berton)

Edző: Töreki Amand

 

Töreki Amand így látta a mérkőzést:

„Az első 10 percben nem találtuk a ritmust, nem tudtunk zónákat lépni a labdabirtoklásnál, de a labda ellen remekül védekeztünk. Majd utána az első minőségi elmozgással és labdamenettel megnyugodtunk és átvettük teljesen a játék irányítását. Remekül építkeztünk, türelmesek voltunk, kerestük a lehetőséget hol tudunk bontani. Szép gólokat szereztünk, jók voltak a beindulásaink, a váltásaink, kulcspasszaink, átlövéseink. Az eredmény nagyobb arányú is lehetett volna, de az ellenfél kiváló képességű kapusa sokszor nagyszerűen hárított. Igaz az ellenfélnek is volt két nagy helyzete, de Petneházi Ádám mindkétszer nagyot védett.

Öröm volt nézni a játékosaimat, nagy önbizalommal, stílusosan játszottak, mellette végig magasan pressingelve rengeteg labdát szereztünk. Jó volt látni a mosolyt az arcukon, láthatóan élvezték, ahogyan futballozunk.”

 

U15-ös bajnoki mérkőzés:

Gyirmót - KSE 7:1 (6:0)

Borhy Zs. - Őri B., Somfalvi Á., Turczi D., Kósa B. (Tanai F.) - Tóth D., Németh H. (Sodics M.), Marian R. (Nagy Á.) - Szabó B. (Gerencsér Z.), Kolompár Z., Karvalics B.

Gólszerző: Kolompár Z.

 

Hujber Bálint összefoglalója:

Sajnos a mögöttünk álló egy hét nem volt elég, hogy rendezzük a sorainkat. Úgy kezdtük a gyirmóti mérkőzést, ahogy a múlt vasárnapit abbahagytuk. Kritikán aluli egyéni védekezéssel, a szélről belőtt labdák folyamatos gólveszélyt jelentettek a számunkra. Pontrúgásoknál figyelem és fegyelem teljes hiánya. Természetesen ez az én felelősségem is, de egyelőre óriási talány, miért kezdünk így mérkőzéseket. A második félidőben a cseréknek is köszönhetőn kissé feljavultunk, támadásban sokkal veszélyesebbek lettünk, sikerült gólt is szereznünk. Ettől függetlenül az eddigi mérlegünk szerényen szólva sem rózsás. 4 félidő alatt kaptunk 15 gólt és szereztünk 1-et. De a mai második félidei teljesítményünk biztató jeleket mutatott, mind felállásban, mind posztokon való változtatásokban.

 

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
35123
3645678910
3711121314151617
3818192021222324
39252627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek