Hírek
vissza
2024/505

Idegenben dominált az U14, pontot hozott az U13Szerző: Németh Zsolt

Idegenben dominált az U14, pontot hozott az U13

 

Egy ideig előnyben játszott U12-es csapatunk Zalaegerszegen, és bár hazai győzelem lett a vége, így is dicséretet érdemeltek a fiúk. Az U13 viszont el tudott hozni egy pontot a Zetétől, az U14 pedig jó játékkal, néggyel nyert a Gyirmót FC otthonában.

 

Tudósításaink folyamatosan bővülnek.

U7-es, U8-as, U9-es, U10-es, U11-es, U15-ös, U16-os, U17-es, U19-es jeletéssel frissítve.

 

Vasárnap délelőtt U7-es csapatunk részt vett Mosonmagyaróváron egy nemzetközi tornán.

Az eseményről Kiss Gábor küldött beszámolót:

„Kiváló szervezés és nagyszerű ellenfelek vártak bennünket a rendezvényen. Több csoportban zajlottak a küzdelmek 3v3 elleni játékban. Mi a csoportunkból elsőként mentünk tovább, aztán következett a felsőházi rájátszás. A csoportmeccseken nem diktáltunk akkora tempót, nem tartottuk nyomás alatt ellenfeleinket. Kényelmesen játszottunk. Aztán a rájátszásban már teljesen más sebességi fokozatra kapcsoltunk.

Az egész tornán kezdeményezően, sokat birtokolva a labdát, gólra törően játszottunk. Nagyon sok gól, sok jó megoldás, agresszív védekezés jellemezte a játékunkat. Minden mérkőzésen a mi kezünkben volt az irányítás, végig domináltunk.

A torna egyik különdíját is elhoztuk. A legjobb támadó játékosnak járó elismerést, Lukátsi Zalán érdemelte ki. Gratulálunk Zaza!

Az egész csapatnak gratulálok a szép eredményhez és a mutatott játékhoz. Külön köszönet a lelkes szurkolóinknak, köszönjük a biztatást.

Mivel anyák napjára esett a torna időpontja, ezzel a tornagyőzelemmel szerettünk volna kedveskedni az édesanyáknak!

 

Király SE – Mite 13:0

Győrújfalu SE – Király SE 4-7

Dunaszeg – Király SE 3-2

Negyeddöntő:

Király SE – Lurkó 6-1

Elődöntő:

Király SE – Csorna 7-3

Döntő:

Király SE – Okos Foci Műhely 3-2

 

 

A tornagyőztes csapat tagjai: Lukátsi Zalán, Héra Zétény, Németh Ármin, Gáncs Attila, Kero Ádám, Nagy Zétény


 

Az U8-as keret a Turány Imre tornán járt. 

Török Richárd küldött beszámolót:

„Egy rendkívül jó lebonyolítású tornán vehettünk részt hétvégén Mosonmagyaróváron.

Jó mérkőzéseket sikerült játszanunk. Szereztünk szép gólokat és láttam olyan dolgokat, amiket az edzéseken gyakorlunk. Az 1:1 elleni játékunk már kiegészült 1-2 remek átadással is.

Jól vettük észre az üres terültbe bemozgó társakat. Ezekből a lehetőségekből szép támadásokat vezettünk.

A csoportmérkőzéseken és az elődöntőben is jól és eredményesen játszottunk.

A döntő mérkőzés nagyon jól alakult 2:0-ás vezetést szereztünk. De sajnos az ellenfél a végén jobban koncentrált és így sikerült megfordítani a találkozó állást. A játékosok csalódottak és szomorúak voltak. De az ilyen tornák során tanuljuk meg, hogyan is kell győzni. Úgyhogy kell egy két ilyen csalódás, hogy a következő lehetőségnél ne hibázzunk legközelebb.

Ettől függetlenül tetszett a gyerekek hozzáállása elégedett vagyok a csapatom teljesítményével!

A torna legjobb védő játékosának csapatunkból Németh Ármint választották.”

 

Csoport:

KIRÁLY SE- MSK Szenc 2:0

KIRÁLY SE- Csorna Se  5:1

KIRÁLY SE- Győrújfalu 6:0

KIRÁLY SE- Gyirmót Sárga 2:2

 

Elődöntő:

KIRÁLY SE- Pápa ELC 5:1

 

Döntő

 

KIRÁLY SE- Gyirmót Kék 2:3

 

 

Hétvégén U9-es korosztályunk Gyirmóton vett rész az I. Dunamenti Gála selejtezőjében. A torna győztese automatikusan kvalifikálta magát a döntőre, amelyet júniusban Budapesten rendeznek meg.

Nyolc csapat vett részt a tornán, melyeket két csoportban osztottak el. A csoportmérkőzések után helyosztók következtek 1-8 helyekért. A csoportgyőztesek a másik csoport másodikjával mérték össze erejüket az elődöntőben. A mieink csoportját a Komarno, az Oroszlány és a Győrújfalu csapatai alkották.

 

Horváth András edző értékelése:

„A csoportmérkőzések alkalmával néha kerestük, néha megtaláltuk a saját játékunkat. Olykor enerváltan mozogtunk, könnyelműen elszórtuk a labdákat főleg a saját kapunk előtt. Amennyire lehetett próbáltuk kiszélesíteni a játékot, ez teljesen rendben volt viszont mélységben (előrejátékban) keveset vállalkoztunk. Védekezésben jól működtek az egyéni védekezések, sok volt a labdaszerzés, de most nem tudtunk belőle erős átmeneteket produkálni. Az akarással, küzdőszellemmel meg voltam elégedve már ekkor is. Az elődöntőben a torna legjobb teljesítményét produkálva végig domináns, határozott és szép futballal tettük le a névjegyünket. Mind támadásban mind védekezésben kiemelkedőt nyújtottunk. A döntőben szintén uralni tudtuk a játékot, sokszor az irányba történő átvételekbe csúszott hiba ezért nem kerültünk 100%-os ziccerekbe, de ahogy odajutottunk az biztató volt. Sajnos a döntetlen utáni szétlövésekben nem voltunk szerencsések, így be kellett érnünk a 2. hellyel. Megdicsérem a játékosaimat, mert egytől egyig nagyot küzdve, megérdemelten került a nyakukba az ezüstérem.”

 

Csapatnévsor: Varga Bence, Németh Máté, Windisch Zalán, Kovács Marcell, Lukátsi Kolos, Németh Márk, Czimber Áron, Szokol Maximilián, Török Nolen, Varga Milán

 

Csoportmérkőzések:

KFC Komarno – Király SE 2-2

Oroszlányi SZE – Király SE 0-11

Győrújfalu SE – Király SE 2-0

Elődöntő:

Gyirmót FC Győr – Király SE 1-4

Döntő:

Győrújfalu SE – Király SE 1-1 (büntetőkkel: 2-1)

 

 

Az U10-es keret is a III. Turány Imre Emléktornán járt.

 

Vámos Márk összefoglalója:

 

„Egy meghívásos emléktornán vettünk részt, nagyon jó időben, profi szervezéssel. Egész napra jellemző volt sajnos a rossz helyzetkihasználásunk, a széleken levitt labdák nem jó helyekre jöttek be középre vagy rossz döntést hoztunk. Védekezésben néha követtünk el kisebb hibákat, de többnyire ahogy szokott, rendben volt. Támadásban voltunk kissé erőtlenek és nem voltunk kreatívak, ezért nem jellemző módon sajnos sok lehetőségünk maradt kihasználatlanul. Emellett kissé sok technikai hibával játszottunk, néha kapkodtunk is, ha viszont játszottunk ahogy kell, akkor mindig odaértünk a támadózónába. Egy meccsen nem voltunk hátul élesek, megbosszulták egyből, így sajnos nem jutottunk be a legjobb 4 közé, kár volt érte, ott kaptunk csak gólt addig. Folytatjuk tovább a megkezdett munkát, hasznos napon vagyunk túl, hogy ismét kupa és érem volt a tét, jobban motiválta a gyerekeket az egész nap.”

 

 

Vasárnap Mosonmagyaróváron szerepelt U11 korosztályunk a III. Turány Imre Emléktornán, ahol kitűnő teljesítménnyel a 2. helyen végzett csapatunk.

 

Schimmer Zoltán értékelése:

 

„Az elmúlt hetek teljesítményét sikerült megkoronázni a mai napon, hiszen kitűnő teljesítményt nyújtottak a gyerekek. A játék minden elemében a maximumot nyújtották, egész nap láttam rajtuk a győzni akarást. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, köszönhetően a kiváló egyéni és kombinatív játékunknak. Védekezést tekintve ismét szinte hibátlan teljesítményt tettek le a fiúk az asztalra, hiszen egészen a döntőig kapott gól nélkül hozták a mérkőzéseket. Mérkőzésről mérkőzésre javultunk minden mutatóban, az elődöntőben és a döntőben nyújtottuk a legjobb tudásunkat. Az utolsó mérkőzésen nüanszok döntöttek, amiben sajnos most alul maradtunk, de így is nagyon büszke vagyok a srácokra, hiszen ez a mai eredmény a befektetett munkájuk gyümölcse volt. Gratulálok még egyszer minden játékosomnak, illetve szeretném megköszönni minden szülő egész napos szurkolását!”

 

 

ZTE FC U12 – Király SE U12   3:1

Gólszerző: Varga Máté

 

Horváth Péter értékelése:

„Ismét az egyéni teljesítményt emelném ki, hogy folyamatos fejlődés látszik minden játékosomnál. A kemény, agresszív, agilis, gyors játék párosul most már a gyerekeknél, figyelemmel, koncentrációval, a játékhelyzetek felismerésével és jó döntésekkel. Ez kell ahhoz, hogy egy egységes, szervezett csapat lettünk, amiben egymásáért is küzdenek a gyerekek, biztatják és segítik egymást. Nagy erényünk, hogy a nagyobb ellenfelek ellen is megnyerik a párharcokat a fiúk és labdaszerzések után jó és gyors focit tudunk játszani. Sokáig vezettünk a mai mérkőzésen, a védekezésünk nagyon rendben volt és a támadójáték is hozott szép akciókat, sajnos a beadásokkal nem tudtunk mit kezdeni a kapunk előtt, azon kívül nem nagyon bontott meg minket az ellenfél. Büszke vagyok a gyerekekre, tetszik, amit hétről-hétre látok tőlük, edzésen és mérkőzéseken is egyaránt!”

 

 

Zte FC - Király SE 2:2 (0:1, 2:0, 0:1, 0:0)

Tanai B - Klauzer D, Szalay Z, VÁMOS K, PETNEHÁZI S - MÉSZÁROS N, VARGA B, Szász A - TEMESI F

Csere: Szőke D, Takács Z

Gólszerzők: Mészáros N., Vámos K.

 

Németh Bálint így értékelte a mérkőzést:

„A pálya mindkét oldalán kiemelkedőt nyújtottunk, kimagasló egyéni teljesítményekkel. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, főként a pályán mutatott játékukkal, a taktikai utasítások betartásával. Mentalitásban, akaratban az ellenfél fölé kerekedtünk, eltüntettük ezzel a két csapat közti minőségi különbséget. A mérkőzés során több helyzetünk volt a játék megnyerésére, de nem szomorkodunk, az egyének fejlődése sokkal fontosabb számunkra, az külön öröm, ha ez eredményben is megmutatkozik, nem csak a mutatott játékban. Gratulálok az egész csapatnak!”

 

 

MLSZ Országos Alap Nyugat

Gyirmót FC Győr - Király SE U14

Végeredmény: 0-4 (0-2)

 

Összeállítás: Petneházi Ádám - Imre Bálint, Börzsei Péter, Borbély Lóránt, Lajos Botond (Iván Csongor), Németh Hunor, Várkonyi Csanád, Hegyi Marcell (Drótos Berton), Sodics Mátyás, Kerék Bálint, Németh Barna (Horváth Olivér)

Gólszerzők: Németh Hunor, Kerék Bálint, Sodics Mátyás, Németh Barna

 

Töreki Amand így látta a találkozót:

“Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, hamar megszereztük a vezetést. Ezután türelmesek maradtunk, jól kontrolláltuk és domináltuk a játékot, illetve szép gólokat szereztünk. Okos, taktikus, érett futballt láttam.

Fontos győzelem volt hiszen, így az utolsó három fordulóra a saját kezünkbe került a sorsunk.

Külön öröm volt számomra Sodics Mátyás, aki kulcspasszokkal, szép gólpasszokkal, góllal, illetve felszabadult, örömteli játékkal tért vissza hosszabb kihagyás után a pályára.”

 

U15-ös bajnoki mérkőzés:

Főnix – Király SE 3:0 (0:0)

Tóth Do. - Szász Á., Somfalvi Á., Turczi D. - Őri B., (Molnár Á.) Tóth Dé., (Tanai F.) Kolompár Z., Harangozó M., Kósa B. (Karvalics B.) - Puporka A., Szabó B.

 

Hujber Bálint jelentése:

 

„Egy teljesen más felállásban kezdtük a mérkőzést, ami úgy gondolom az első játékrészben megfelelően működött. Azt viszont sajnálom, hogy a rengeteg labdaszerzésből csak nagyon kevés alkalommal sikerült támadást végig vezetni. Egy ilyen baloldali támadást követően a lábunkban maradt a vezetés, elkapkodtuk a helyzetet. Ismét egállal fordultunk. Sajnos a pálya egyik térfele nagyon rossz állapotban volt. A második félidőben ezen kezdtünk. Annyit kértem, minél gyorsabban juttassuk át a játékot az ellenfél térfelére, hiszen itt nagy rizikót jelentett a labda járatása. Ennek ellenére mégis két ilyen hibánkat kihasználtak a hazaiak, amit góllal büntettek. Az eredmény ellenére mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, de ez sajnos a gólszerzéshez nem volt ma elég. Fontos hét áll előttünk, minden idegszálunkkal erre kell koncentrálnunk.”

 

U16-os bajnoki mérkőzés:

Főnix Gold - Király SE 9-0 (5-0)

Tóth-Vig Cs. - Sodics T., Nyári D., Turczi D., Samu D.-  Bakucz D.,Őri B.- Kulcsár D., Grubits D., Szász F.,- Hegyi D.

Csere: Gerencsér Z., Molnár Á., Bakucz M.

 

Marton Róbert így látta a találkozót:

„Ahogy az eredmény is mutatja, nem tudtunk méltó ellenfelei lenni a tabellát magasan vezető bajnokaspiránsnak.

A fizikálisan is erősebb, technikásabb, gyorsabban játszó fehérváriak ellen nem volt sok esélyünk.

A párharcokat rendre elveszítettük, kevés ellenállást tanúsítottunk - ami minimum elvárható lett volna - a szokásos egyéni hibáink is jöttek, így nem lehetett más eredmény, mint nagy különbségű vereség.

 

A nagyszerű játékosokból álló Főnix ellen ez a mai teljesítmény minden téren csalódást okozott számomra!”

 

U17-es bajnoki mérkőzés:

Főnix Gold FC - Király SE 5-0 (3-0)

VARJU (mezőny legjobbja) - Wilhelm, MAYER, BAKUCZ D., Szász- LÁSZLÓ, GRUBITS (Guzmics 75.p.), Gergely- Kulcsár, Polgár (Bakucz M. 46.p.), Samu (Sodics 60.p.)

 

Kovács Zsolt értékelése:

„A mérkőzésről szakmailag nehéz bármit is mondani, mert 11 játékosomra nem számíthattam a mai napon.

A fehérvári vágóhídra lett küldve a csapatom, azonban játékosaim mindent elkövettek, hogy elkerüljék az elkerülhetetlent.

Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez, a játékosaimnak meg szívből gratulálok, igazi hősök voltak a mai a napon.”

 

 

Király SE U19 – II. Kerület U19 (0:0) 0:2

 

Csapatösszeállítás:

Ady Cs., Fliegler Á., Kiss R., Tóth M., Horváth D., Kovács Sz. (Kovács Á. 85’) Horváth B., Nagy Á., Greffer B., (Németh K., 58’), Márkus D., Balikó Á.

 

Dancs Zoltán összefoglalása a mérkőzésről:

„MLSZ Regionális Kiemelt Nyugat Bajnokság 23. Fordulójában a II. Kerület csapatát láttuk vendégül.

Ellenfelünk a tabella élmezőnyéhez tartozik ennek tudatában nehéz mérkőzésre számítottunk.

Az egész mérkőzésre elmondható, hogy egyenrangú ellenfelei voltunk egy jó játékerőt képviselő csapatnak. Labdabirtoklásból, kombinatív játékkal igyekeztünk támadásokat vezetni. Az első félidőben több veszélyes lehetőségünk is adódott azonban gólt nem sikerült szereznünk. Vendégek gyors kontrákból próbált a védelmünk mögé kerülni. Az első félidőben csapatunk állt közelebb a gólszerzéshez azonban a félidő legnagyobb helyzetét nem sikerült gólra váltanunk.

 

A második félidőben sajnos már a 48. percben gólt szerzett az ellenfelünk, egy ártalmatlannak tűnt szituáció után sikerült megszerezniük a vezetést. A figyelmetlenségünket kihasználva három perccel később újabb gólt szerzett a II. Kerület csapata. A félidő hátralevő részében a mi csapatunk birtokolta többet a labdát, viszont helyzetekig ritkán tudtunk eljutni. Ellenfelünk 11 játékossal védekezett a saját térfelén, a megszerzett labdákat azonnal próbálták a védelmünk mögé játszani, ebből több lehetőségük is adódott, az eredmény viszont már nem változott a hátralévő időben. 

 

Újfent hadilábon állunk a gólszerzéssel. Játékban abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk ellenfelünknek. Míg a hibáinkat könyörtelenül kihasználják, mi a felépített helyzeteinkből sem tudunk eredményesek lenni.”

 

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
1812345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
222728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek