Hírek
vissza
2022/806

Hétvégi felkészülési találkozóink

Hétvégi felkészülési találkozóink

U19-es csapatunk a hét közben az SC Sopron ellen lépett pályára, kisebb korosztályaink pedig a Veszprém FC USE-val játszottak felkészülési mérkőzéseket. Eredmények, gólszerzők, értékelések.

U12: Király SE-Veszprém FC USE 1-8 (0-1, 0-5, 0-1, 1-1). - Gólszerzőnk: Kóródi B. 

Kiss Gábor, vezetőedző: - Létszám gondok miatt az ellenfél csapatában több idősebb játékos is helyet kapott. Nagyon nagy melegben nagyon jó mérkőzést játszottunk. Négyszer 15 perc volt a játékidő, ahol a második negyedet kivéve, a többiben szorosan alakult az eredmény. Ebben az etapban nagyon sok hibát vettünk a kapunk előtt a labdakihozatalok során. Ellenfelünk pedig büntetett. Mi viszont fordított esetben nem voltunk gólra törőek. Összességében, a gyakorolt elemek visszaköszöntek, de még jobban és pontosabban kell játszanunk a jövőben.

U13: Király SE-Veszprémi FC USE 3-10 (0-3, 0-3, 1-1, 2-3). - Gólszerzőnk: Németh B. (3).

Németh Bálint, vezetőedző: - Az eredményből nagy következtetést nem szabad levonni, a mutatott játék jobban tükrözi a valóságot. Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy olyan Veszprémmel, akik a felkészülés ezen szakaszában jelenleg előttünk járnak. A 2011-es születésű Tanai Barnabás kapus teljesítményére és Németh Barna mesterhármasára nagyon büszke vagyok!

U14: Veszprém FC USE-Király SE 9-4 (6-1). - Gólszerzőink: Puporka (2), Tanai, Nagy. 

Kovács Zsolt, megbízott edző: - Két ellentétes félidőt láttam a srácoktól. Az első félidőben a kiemelt bajnokságban szereplő házigazda magasabb szinten focizott, többször megbontottak minket, illetve hibáinkat is könyörtelenül kihasználta. A második félidőben sort cseréltek, akkor a korosztályunkkal azonos osztályban levő csapattal játszottunk. Ezt a félidőt 3-3-ra hoztuk le, sőt a gólok mellett több nagyobb helyzetet is ki tudtunk dolgozni. Mindent egybevetve: nagyon tanulságos volt ez a mérkőzés, láttuk a különbségeket, láttuk, hogy miben kell még rengeteget fejlődnünk, de a második félidei hozzáállás és helyenként a játék is bizakodásra ad okot.

U15: Veszprém FC USE-Király SE 5-4 (2-1). - Gólszerzőink: Bakucz D. (4)

Kovács Zsolt, vezetőedző: - Az egy osztállyal felettünk lévő bajnokságban szereplő Veszprém csapatához látogattunk szombat délelőtt. Nagyon hasznos mérkőzésnek bizonyult, hiszen saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy egy ilyen szintű csapat könyörtelenül kihasználja a hibáinkat. De a srácok előtt megemelem a kalapom, mert a nagy hőség, a műfű ellenére, valamint csere nélkül is felvettük a versenyt a Veszprém csapatával. A srácok 5-1 állásnál sem adták fel, és mindent megtettek az egyenlítésért. Ha idegenben egy ilyen szintű csapatnak tudunk négy gólt rúgni, akkor legközelebb három pontot kell szerezni. Az egész csapatot szeretném kiemelni, Bakucz Dominiket meg duplán, mert négy gólt ért el a találkozón.

U16: Veszprémi FC USE-Király SE 3-2 (0-1).  - Gólszerzőink: Gombás M., László D.

Windisch Csaba, vezetőedző: - A nagy melegben, az első félidőben igaz fásultan, de még jobb teljesítményt nyújtva játszottunk, és több dolog megvalósult a pályán abból, amit megbeszéltünk. A második játékrészben többnyire már csak a fáradtság maradt meg, így támadásban az utolsó passzok pontatlanok voltak, és védekezésbe is csúsztak hibák.

U17: Király SE-Vép VSE U19 6-1 (3-1). - Gólszerzőink: Szabó B. (2), Horváth D. (2), Fliegler Á., Laczó P.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzésen sok mindent vissza kaptam azokból, amiket az edzéseken gyakoroltunk. Vannak még hibák, de ezek kijavításán majd még dolgozunk!

U19: Király SE-SC Sopron 1-6 (0-4). - Gólszerzőnk: Kovács A.

Marton Róbert, vezetőedző: - Fásultan, rengetek hibát vétve futballoztunk, így alakult ki a megérdemelt soproni győzelem.

Kapcsolódó témák: U19-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
311234567
32891011121314
3315161718192021
3422232425262728
35293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek