Hírek
vissza
2023/525

Hétközi meccset játszott itthon az U13 az U15 és az U16Szerző: Németh Zsolt

Hétközi meccset játszott itthon az U13 az U15 és az U16

 

Az U13-as csapat a Győri ETO együttesét fogadta, s bár a negyedek szorosak voltak, a helyzetkihasználásunk nem volt az igazi, így összességében magabiztosan nyertek a vendégek.

Az U15-ös keret a dobogóra hajtó Sopront fogadta, és megérdemelt volna egy pontot, de néhány hátul elkövetett hiba és a kihagyott helyzetek miatt ez nem sikerült.

U16-os jelentéssel frissítve!

 

 

U13-as bajnoki mérkőzés:

Király SE - Győri ETO FC 1:5 (0:1, 0:1, 1:2, 0:1)

 

Krancz Bá. - Sodics M., Börzsei P., Fülöp B., BORBÉLY L. - Hegyi M., Németh H., Várkonyi Cs. - Szabó D.

Gólszerző: Németh Barna

Csereként pályára lépett: Drótos B., Iván Cs., NÉMETH B.

 

Németh Bálint így értékelt a mérkőzés után:

- Érzésem szerint méltó ellenfelei voltunk a Győrnek, szoros negyedeket játszottunk, sajnálom, hogy a fordulópontokból rosszul jöttünk ki. Jobb helyzetkihasználással szorosabb eredményt is elérhettünk volna. Gratulálok a vendégeknek, megérdemelt győzelmet arattok. Játékosaimra a mostani mérkőzés után is büszke voltam, sokat fejlődtünk az előző egymás elleni mérkőzésünkhöz képest!

 

 

U15-ös bajnoki mérkőzés

Király SE - Sopron SC 2-3 (1-3)

 

Tóth-Vig Cs. - Sodics T. (Sinkó 58.p.), Nyári D., Kovács B., KÁROLY - ŐRI (Tóth G. 68.p.), Gombás B. (Samu 44.p.), Iváncsics- Szász F. (Kulcsár 58.p.), BAKUCZ D., HEGYI D. (Bakucz M. 68.p.)

 

Gólok: Bakucz D., Kulcsár

 

Kovács Zsolt értékelője:

Szerda este a XXI. fordulóból elmaradt mérkőzést pótoltunk a Sopron csapata ellen. Nem számíthattunk könnyű találkozóra, hiszen ellenfelünk a harmadik helyéért hajt a bajnokságban.

Úgy gondolom sikerült meglepni az ellenfelünket, fent védekeztünk, rengeteget futottunk, amivel sikerült kompenzálni az ellenfél fizikai fölényét. Egyedül a középpályás védekezésünk volt elcsúszva, amiből adódott pár hiba. 0-0-ás állásnál Károly 18 méterről kapufát is rúgott.

Majd úgymond a semmiből, egy szerencsétlen mozdulat után, egy öngóllal vezetéshez jutott a vendégcsapat.

Szerencsére a gól nem fogott meg minket, sőt egyből válaszolni is tudtunk. Iváncsics remek labdája után Bakucz Dominik, majd Hegyi Dominik lövését is bravúrral védeni tudta a vendég kapus, de másodszor is visszakerült Bakucz elé a labda, amit már nem hibázott el.

Ezután is a Sopron csapata próbálta irányítani a mérkőzést, de a mezőnyfölénye helyzetekben nem mutatkozott meg.

Félidő végén azonban jött a hidegzuhany. Kétszer is óriási egyéni hibákat követtünk el a védő zónában, amit egy ilyen szintű csapat könyörtelenül kihasznál, ez történt itt is.

Sőt 1-2-es állásnál Bakucz és Hegyi kettő az egyben vitte a kapusra, de ebből sem sikerült gólt szereznünk.

A második félidőben a cserék után kicsit változott a játék képe. Elől nem tudtunk már minőségben úgy letámadni. De a hosszú labdáinkban így is volt veszély.

Olyannyira, hogy a 67. percben Kulcsár egy kipattanó labda után szépíteni is tudott.

Bő negyedóra alatt a srácok mindent megtettek az egyenlítés érdekében, a hozzáállásért maximális dicséret illeti őket. Sajnos a mérkőzésnek ebben a szakaszában taktikailag már sokat hibáztunk.

Mindent egybevetve a hozzáállás, a küzdeni tudás miatt az egyik pontra rászolgáltunk volna, de a Sopron csapata pont ezért küzd a dobogóért, mert hátul nem követ el ekkora hibákat, illetve a helyzeteit sokkal jobban megbecsüli. Ez alapján megérdemelt vendég siker született, gratulálunk nekik.

Ezúton szeretnék a csapat nevében játékosunknak, Tancsics Dánielnek mielőbbi jobbulást kívánni, akinek a hétfői edzésen egy szerencsétlen ütközés után eltörött a csuklója. Várunk vissza Dana!

 

Király SE - Sopron 0:0

U16-os bajnoki mérkőzés

 

KSE: Varju - Baumgartner(Wilhelm), Mayer, Breznovits, Taschler(Czingráber) - Bodor, Tóth, Gergely(Kardos) - Gombás Bence, László, Gombás Máté

 

Windisch Csaba így értékelte a találkozót:

Hétközi elmaradt bajnokit pótoltunk a dobogós Sopron ellen.

Jó mentalitással játszva, a játék képe és a helyzetek alapján is jóval közelebb álltunk a győzelemhez mint ellenfelünk, de sajnos nem sikerült megszerezni a győztes találatot.

 

Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a teljesítményéért!

 

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek