2021/1115

Hazai pályán a régiós Bozsikon

Vasárnap a Király Sportlétesítmény volt a házigazdája az U9-U10-U11-es régiós Bozsik-tornák következő fordulójának. Korosztályos csapataink ellenfelei az Illés Akadémia és a Mosonmagyaróvár együttesei voltak. Edzőink értékelték a ködös, esős időben megrendezett mérkőzéseket.

Török Richárd, vezetőedző, U9: - Az első körben az Illés ellen kezdtünk, ahol egy nagyon jó iramú hajtós, helyzetekben gazdag mérkőzést játszottunk, de egy góllal jobbnak bizonyult ellenfelünk. A Mosonmagyaróvár csapat ellen viszont már győztesen hagytuk el a pályát. A második etapban is jó felfogásban játszottunk szintén egy vereség egy győzelem volt a mérleg. Hasznos volt a hazai tornánk, mivel a rossz idő ellenére is szuper körülmények között tudtunk játszani. Már részben fel tudtuk venni a versenyt az Illés Akadémiával. Tudatosságban és higgadtságban előttünk járnak, mivel régebb óta játszanak hasonló szintű ellenfelekkel. De úgy gondolom, a hátrányunk ledolgozható. Mert van sebesség és kellő agresszivitás a gyerekeinkben. A velünk egy súlycsoportban levő mosonmagyaróvári tehetségközponttal szemben ez már beigazolódott. Van még időnk a fejlődésre, az út elején járunk, messze vagyunk még a végcéltól.

Eredmények:

Király SE-Illés Akadémia 2-3

Király SE-Mosonmagyaróvár 2-1

Király SE- Illés Akadémia 3-5

Király SE- Mosonmagyaróvár 3-0

Horváth Péter, vezetőedző, U10: - Az időjárás nem kedvezett a gyerekeknek, de legalább már kiskorban is kipróbálhatták az esős pályát is. Felemás játék jellemezte vasárnap a gyerekeket. Már az első mérkőzésen az látszott, hogy nincsenek fejben itt a tornán. Nem koncentráltak, keveset futottak, mindennel foglalkoztak, csak a játékkal nem (hideg van, fázok, esik...). Nem jól passzoltak, a játék semmi elemében nem hasonlított arra, amit ők tudnak és ahogyan játszani szoktunk. Ez hasonlón nézett ki a második mérkőzésen is. Majd az öltözőben megbeszélteket (egy kis önbizalom erősítés, motiváció...) kivitték a pályára a második körre. A játék akkor is akadozott, nem volt a legjobb, de az agresszivitás, a gyorsaság, az akarat már nem hiányzott és nagyon jó két mérkőzést játszottak. Összességében ez egy ilyen nap volt nekik, gyerekek, de a végére ismét nem lehet panasz rájuk! Hajrá Király!

Eredmények:

Király SE-Illés Akadémia 0-5

Mosonmagyaróvár-Király SE 1-1

Király SE-Illés Akadémia 2-2

Mosonmagyaróvár-Király SE 1-3

Gólszerzőink: Mészáros Nándor (2), Simonits Nándor, Léránt Zalán, Windisch Csanád, Petneházi Sándor.

Kiss Gábor, vezetőedző, U11: - A hideg, esős idő ellenére fantasztikusan játszottak a kistigrisek. Nagyon jól működtek az átmenetek, a letámadások. Tetszetős gólokat szereztek, s nagyon jól fociztak. Persze voltak figyelmetlenségek, de azon dolgozunk hétről hétre, hogy minél kevesebb hiba legyen egy mérkőzésen. Gratulálok az egész csapatnak és köszönjük a lelkes szurkolást. Hajrá Király SE!