2021/911

Hátrányból állt fel Pécsett az U15

Gombás Máté mesterhármasával 2-0-ás hátrányből nyert U15-ös csapatunk Pécsett, U16-osaink mérkőzése a hajrában dőlt el Sopronban, U14-eseink pedig hazai pályán szenvedtek vereséget a MOL Fehérvártól. A hétvégi eredményei, edzői értékelései középső korosztályainknál.

MLSZ regionális U16-os kiemelt bajnokság, Nyugat: SC Sopron-Király SE 3-0 (0-0).

Király SE: Horváth B. - Fliegler, Karvalics, Mosonyi, Vilics - Szabó B. - Katona, Király K. (Spanyó), Horváth D., Baranyai - Laczó. Edző: Gombás Péter.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés első félidejében kiegyenlített játék folyt a pályán, nagyobb lehetőséget egyik csapat sem tudott kialakítani. A második játékrész közepén egy büntetőből vezetést szerzett a hazai csapat. A gól után az egynlítés reményében kitámadtunk, ezt a hazaiak kihasználták és újabb két gólt szerezve megérdemelt győzelmetarattak. Több sebből véreztünk, de ez nem lehet kifogás. A támadó játékunk egyenlő volt a nullával. Ebben kell előrelépnünk.

MLSZ regionális U15-ös kiemelt bajnokság, Nyugat: PVSK-KSE 2-3

Király SE: Guzmics - Baumgartner D., Breznovits K., Tóth B., Wilhelm B. - Gergely B. (Kiss L.), Bodor Á., Mayer M. - Gombás B. (Zsirai B.), Gáspár T. (Deutsch. Á.) Gombás M. (Hirsch-Nagy M.). Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőnk: Gombás M. (3).

Windisch Csaba, vezetőedző: - Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést, az első húsz perc a hazaiaké volt. Ezután kiegyenlített lett a játék, mégis, a félidő előtt a hazaiak szereztek vezetést. A második félidő elején kaptuk a második gólt, de nem adtuk fel, mindent egy lapra feltéve támadtunk, és sikerült megfordítanunk a mérkőzést. A csapat hitt a győzelemben, mindent megtett érte, és végül sikerült célba érnünk. Tanulságos mérkőzés volt!

MLSZ országos U14-es bajnokság, alap csoport, Nyugat: Király SE-MOL Fehérvár FC 0-7 (0-4).

Király SE: Tóth G. (Bakucz M. a 49. p.) - Szabó R. (Szakály B. a 25. p.), Polgár Zs., Bakucz D., Samu D. - Naisz Á., Szász F., Hegyi D. - Károly K., Gombás B. (Kulcsár G. az 54. p.), Sodics T. Edző: Németh Bálint.

Németh Bálint, vezetőedző: - Ilyen arányban is megérdemelt vendégsiker született.