2020/905

U17, U19: hat pont ment Sopronba

A két nagy korosztályban mind a hat pontot elvitte az SC Sopron a Király Sportlétesítményből a regionális bajnokság második fordulójában. Az U17 egy félidőt emberhátrányban játszott, az U19 a hajrában kapott három gólt.

U17: Király SE-SC Sopron 0-2 (0-2).

Király SE: Bencze Zs. - Szakály B., Tóth K., Sásdi D., Rátkai B. (Czenki M. a 65.p.) - Balázs B., Kiss R. (Molnár K. a 82.p.), Bráder B. (Horváth B. a 75.p.) - Szmolek Á., Horváth D. (Vágán Á. a 46.p.), Németh B. (Tóth M. a 46.p.). Edző: Németh Bálint.

Gól: Bencze Zs. (öngól) a  28., Nagy B. a 30. percben.

Kiállítva: Tóth K. a 62. percben.

Németh Bálint, vezetőedző: - A vereség ellenére elégedett vagyok a teljesítményünkkel, dicséret illeti a játékosaimat, emelt fővel és tiszta lelkiismerettel hagytuk el a pályát mindannyian!

U19: Király SE-SC Sopron 0-4 (0-1).

Király SE: Horváth A. - Czingráber (Fábián a 76. p.), Jagodits, HAZAFI, Magyaros - Kis L. (Horváth Cs. a 60. p.), Nyár, MÁRFY - Skrapits (Tóth B. a 76. p.), Fülüp I., Füst. Edző: Hajmási Milán.

Góllövők: Sipőcz a 12., Szántó a 75. és a 90., Magas a 82. perceben.

Hajmási Milán, vezetőedző: - A vendégcsapat maximálisan kihasználta a védelmi megingásainkat. A második félidő elején 0-1-es állásnál 100%-os ziccert hibáztunk, ha az gól, akkor másképp is alakulhatott volna az eredmény... de a futballban tudjuk jól, hogy nincsen HA. Sokkal koncentráltabban kell játszanunk a jövőben, ha pontot, pontokat szeretnénk szerezni.