Hírek
vissza
2021/314

U12, U13: nem hibáztunk, a Csorna bánta

U12, U13: nem hibáztunk, a Csorna bánta

Az MLSZ kiemelt U12-es U13-as bajnokságának 15. fordulójában hazai pályán mindkét csapatunk begyűjtötte a három pontot a Csornai SE ellen.

U13-as kiemelt bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Csornai SE 2-1 (1-1). 

Király SE: Tóth G. - Szakály, Kovács B., Bakucz D., Deutsch M. -  Szász, Nyári D. - Hegyi, Pados, Sodics T. - Szabó R. Cserék: Bakucz M., Naisz, Spitzer, Kulcsár. Edző: Balogh István. 

Gólszerzőink: Szász, Sodics T.

Balogh István, vezetőedző: - "Hatpontos" meccset játszottunk az egy hellyel előttünk álló Csornával, amellyel  rendszerint szoros, amolyan egygólos meccseket szoktunk vívni - ezúttal sem volt másképp. Sajnos, ismét belealudtunk a meccs elejébe, alapvető helyezkedési hibákat vétettünk, amiket a vendégek góllal büntettek. A következő hetek egyik legfontosabb feladata lesz, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk! A félidő közepére feljavultunk, ekkor már egyenlő erők küzdelme folyt, mindkét csapat előtt megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre. A félidő végén - számunkra a lehető legjobbkor - Sodics Tomi zseniális, csak a legnagyobbaktól látható, gólt rúgott, így döntetlennel vonultunk a szünetre. A második félidő már inkább a miénk volt, szép lassan felőröltük a Csornát, látszott hogy erővel jobban bírjuk. El kell ismerni, egy-két kontrából ekkor is veszélyeztettek a vendégek, de a meccs végén már mi domináltunk. Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött Szász Félix és az első félidei kapufája után, ezúttal bevette a vendégkaput, és megszereztük a győzelmet. Ismét nagyon büszke lehetek a gyerekekre, mert bár sok hibával, sokszor pontatlanul játszunk, de hatalmas szívvel, az utolsó percig küzdünk győzelemért. Külön öröm, hogy most már a sokadik meccsünket nyerjük meg az utolsó pillanatban lőtt góllal, ami jelzi, kondicionálisan és mentálisan is rendben vagyunk. Ha a játékunk is pontosabb, „minőségibb„ lesz, sok örömet okozunk még az értünk szorítóknak! 


U12-es kiemelt bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Csornai SE 4-0 (2-0). 

Király SE: Krancz - Kovács B., MÉSZÁROS, Puporka - Tóth B., Németh H., Marian R. - Szabó B., Kolompár. Cserék: Borhy, Tanai F., Horváth M., Kósa, Nagy Á., Sodics M., MAGADICS. Edző: Gombás Péter. 

Gólszerzőink: Nagy Á., Szabó B., Németh H., öngól.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés első negyedében a középpályán folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. Majd egy remek egyéni akció után megszereztük a vezetést. A gól után is mi domináltunk, és egy öngólnak köszönhetően kétgólosra növeltük az előnyünket. A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült, két lehetőségünket gólra váltottunk és itthon tartottuk a három pontot. Kettős érzések kavarognak bennem. Magabiztos győzelmet arattunk, de ezúttal nagyon gyengén játszottunk. A védekezésünk rendben volt, de a támadójátékunk felépítése gyengére sikeredett, ennek ellenére gratulálok a srácoknak, mert így is sikerült győztesen elhagyni a pályát. 

Kapcsolódó témák: U12-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
131234
14567891011
1512131415161718
1619202122232425
172627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek