2021/502

Három pontot hoztunk a Lurkótól

Az U15-ös csapatunk győzött, az U14-es vereséget szenvedett a Lurkó UFC otthonában rendezett városi derbin a regionális bajnokságban.

U15-ös regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Lurkó UFC-Király SE 1-3 (0-1).

Király SE: Ady - HORVÁTH B., Fliegler (Greffer az 52.p.), Vass, HORVÁTH D. - Kovács Á. (Nagy Á. a 61.p.) - Király (Zsirai-Kiss a 61.p.), SZABÓ B., Radó (VILICS a 41.p.), KATONA - Laczó (Mosonyi a 66.p.). Edző: Kovács Zsolt.

Gólszerzőink: Szabó B. a 37.p. és a 49.p., Vilics az 50.percben.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - Vasárnap délelőtt az Illés Akadémia műfüves pályáján játszottunk város derbit a Lurkó csapatával. Az ellenfél  teljesen a saját térfelére rendezkedett be, amihez nem igazán vagyunk hozzászokva. A srácok jól oldották meg a feladatot, türelmesek voltak, annak ellenére is, hogy több komoly lehetőségünk is volt a gólszerzésre. A félidő vége előtt egy szép támadás végén sikerült is feltörnünk az ellenfél védelmét. Szerencsére a szünet után sem álltunk meg, és az egész mérkőzésen agilisan játszó Szabó, illetve a meccsbe remekül beszálló Vilics, el is döntötte a mérkőzést. Sajnos, utána kapu előtt rendszerint rosszul döntöttünk, valamint egész mérkőzésen remekül védő Kovács eszén nem tudtunk túljárni. Ahogy lenni szokott, a kimaradt helyzetek után egy ellentámadás végén egy kézre pattanó labda utáni tizenegyessel szépített az ellenfél, de győzelmünk utána sem került veszélybe. Gratulálok a csapatomnak, fontos győzelmet arattak egy szervezetten védekező csapat ellen.

U14-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Lurkó UFC-Király SE 4-0 (1-0).

Király SE: VARJU - Hirsch-Nagy, Breznovits, BAUMGARTNER, Szász (Kiss L. a 60. p.)- Bodor, Deutsch Á. (Zsirai a 70. p.) - Gergely, Mayer M., Gombás B. - Gáspár (Németh B. a 49. p.). Edző: Hujber Bálint.

Hujber Bálint, vezetőedző: - Egy közhellyel tudnám jellemezni a mérkőzést: minden gólt hiba előz meg. Ez most is abszolút bebizonyosodott. Elkerülhető hibákat vétettünk, amiket az ellenfél azonnal góllal büntetett. Sajnos, ezúttal a támadójátékunk is gyenge volt. Pontatlan passzok, technikai hibák sokasága gátolt minket abban, hogy veszélyesek lehessünk kapura.