Hírek
vissza
2022/430

Három meccsből kilenc pont

Három meccsből kilenc pont

Eredményes szombati napon vannak túl középső korosztályos csapataink: az U16 itthon gyűjtötte be a pontokat a Kelen SC ellen, míg U15-ös együttesünk Biatorbágyon, U14-es brigádunk pedig Tatabányán diadalmaskodott; mindkét utóbbi gárda négy gólt rúgott idegenben. 

 

 

MLSZ U14-es országos bajnokság, alap-csoport, Nyugat: Tatabányai Sport Club-Király SE 0-4 (0-1). 

Király SE: Bakucz M. - Mészáros B. Gombás B., Kovács B. Károly K. - Nyári D. (Kulcsár G. a 41. p.), Bakucz D., Iváncsics B. - Hegyi D., Sodics T. (Tancsics D. az 50. p.), Kolompár Z. Edző: Németh Bálint. 

Gólszerzők: Sodics T. (2), Bakucz D., Kolompár Z.

Németh Bálint:- Megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatomnak!

MLSZ U15-ös kiemelt regionális bajnokság, Nyugat: Viadukt SE-Király SE 2-4 (0-4).

Király SE: Guzmics - Kiss, Breznovits, Bodor, Wilhelm - Gergely, Mayer M. (Laczó a 68. p.), Deutsch - Gombás B., László D., Gáspár (Kardos a 76. p.). Edző: Windisch Csaba.

Gólszerzőink: László D. (3), Gáspár.

Windisch Csaba: - Nehéz előjelekkel készültünk, több hiányzónk is volt, de a fiúk nagyszerűen álltak a meccshez, és már az első félidőben magabiztos előnyre tettünk szert. A második félidőre megbeszéltük, hogy ott folytatjuk ahol abbahagytuk, mégis volt egy rövidzárlat az elején, amikor két gólt kaptunk. Ezt követően összességében kontrolláltuk a mérkőzést, voltak kisebb lehetőség itt is, ott is, de az eredmény már nem változott. Gratulálok a csapatnak! 

MLSZ U16-os kiemelt regionális bajnokság, Nyugat: Király SE-Kelen SC 3-2 (1-1).

Király SE: Tanai M. - Kovács Á., Fliegler Á., Vass D., Horváth D. - Karvalics K., Nagy Á., Vilics M. (Németh K.a 90. p.) - Király K. (Mosonyi M.a 90. p.), Szabó B.(Kálmán Sz. a 90. p.), Katona R. (Greffer B. a 77. p.). Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Karvalics K. (2), Vilics M.

Gombás Péter: - Az elején nagyon pontatlanul játszottunk, a vendégek ezeket a hibákat kihasználva alakított ki helyzeteket. Miután megnyugodtunk, javult a támadójátékunk, és egy szöglet után megszereztük a vezetést. Sokáig nem örülhettünk, mert egy bombagóllal kiegyenlítettek a vendégek. A második játékrészben a Kelennél volt többet a labda, mi a középpályán szerzett labdákból, gyors átmenetekkel veszélyeztettünk. Egy jogos büntetőből megszereztük a vezetést, majd több labdánk volt, hogy lezárjuk a meccset, de csak a harmadik nagy helyzetünket tudtuk gólra váltani. A végén még szépítettek a vendégek, de a győzelmünk már nem forgott veszélyben. A srácok végig fegyelmezetten, jól játszottak. Megérdemelt győzelmet szereztünk a bajnokság egyik élcsapata ellen!

Kapcsolódó témák: U15-ös csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
35123
3645678910
3711121314151617
3818192021222324
39252627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek