2020/1108

Elhoztuk a pontokat Szarvaskendről

A héten már a második bajnoki sikerét aratta felnőttcsapatunk a Vas megyei I. osztályban: a CVSE szerdai legyőzése után vasárnap kora délután Szarvaskenden gyűjtötték be az újabb három pontot a sárga-szürkék.

Lorry GM Kft. Szarvaskend-Király SE 0-3 (0-1). - Szarvaskend, megyei I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Bedi.

Szarvaskend: Gáspár - Velekey (Somogyi a 73. percben), Nagy R. (Nagy Á. 60.percben), Tóth A. (Dobos a 80. percben), Csillag, Jóna, Németh T., Földes, Smolczer (Pintér a 80. percben), Görcsi, Kopfer. Edző: Tompa Róbert.

Király SE: Király M. - Takács D., Subicz, Kiss K., Devecseri (Hazafi a 83. percben) - Kovács Zs. (Lakosi a 81. percben) - Kudron (Marton Gy. a 62. percben), Kalmár, Reseterits (Nyári a 83. percben), Fábián (Hertelendi a 73. percben) - Halmosi. Edző: Hegyi László.

Gólok: Halmosi a 30., Subicz az 57., Fábián a 70. percben.

Hegyi László, vezetőedző: - Egy 90 méter hosszúságú páyán játszottunk egy fizikálisan erős, szervezett hazai csapat ellen. Mindkét gárda gólratörően futballozott, mi a helyzeteink 70 százalékát értékesítettük, és kapusunknak 1-0-nál volt egy hatalmas bravúrja is - ennek köszönhetően szereztük meg mindhárom pontot.