2021/1006

Hajrá gólok a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupában

Bejutott a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa ötödik fordulójába csapatunk, miután két, a hajrában szerzett találatnak köszönhetően idegenben 3-1-re verte a megyei I-ből az előző idényben kiesett Szarvaskendet.

Lorry GM KFT. Szarvaskend-Király SE 1-3 (1-1). - Szarvakend, labdarúgó mérkőzés a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa negyedik fordulójában, vezette: Sebesi.

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei, Nagy Á. (Somogyi a 68. p.), Tóth A., Csillag, Jóna, Németh T., Kovács K., Nagy Á., Kopfer, Wolf. Edző: Kovács Kálmán.

Király SE: Horváth A. - Auer, Kovács Á., Czingráber, Vargyas (Takács D. az 57. p.) - Kondákor (Halmosi az 57. p.), Németh G., Németh D. - Kudron (Szalay a 46. p.), Kovács A. (Tamás a 46. p.), Vigh (Nyári a 46. p.). Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Velekei a 37., illetve Kudron a 25., Halmosi a 88., Kovács K. (öngól) a 91. percben.

Hegyi László, vezetőedző: - Fiatal csapatunk fegyelmezett, taktikus futballal kezdett, és ennek a félidő közepén meg is lett az eredménye. A hazaiak egy magasabb osztályokban is ritkán látható 30 méteres szabadrúgás góllal egyenlítettek, és ez nem tett jót a játékunknak, a félidő hajrájában több hibát is elkövettünk, szerencsére ezekkel nem tudtak élni a hazaiak. A fordulást követően a cserék rutint és lendületet vittek a játékunkba, ekkor már folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket, aminek csak a mérkőzés legvégén lett meg az eredménye, de a fő célt, a továbbjutást, így is sikerült teljesítenünk.