Hírek
vissza
2021/214

U12, U13: három pont maradt itthon a Sopron ellen

U12, U13: három pont maradt itthon a Sopron ellen

Az U12-es csapatunk győzelemmel, az U13-as vereséggel zárta az őszi 13. fordulóból vasárnap pótolt bajnokiját az SC Sopron ellenében.

U12-es kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-SC Sopron 3-2 (1-2).

Király SE: Borhy - Mészáros, PUPORKA, TÓTH D. - Kolompár, Magadics - SODICS M., MARIAN R., Németh H. Cserék: Krancz, Szabó B., TANAI F., KOVÁCS B., Fülöp, Nagy Á., Horváth M., Kósa. Edzők: Gombás Péter, Török Richárd. 

Gólszerzőink: Kolompár a 19., Sodics M. a 33., Tanai F. a 35. percben.

Gombás Péter, edző: - A mérkőzés elején a Sopron játszott veszélyesebben és egy szép távoli lövéssel vezetést szerzett. Ezután egy nagyszerű támadás után egyenlítettünk, de egy védelmi hiba után ismét a Sopron került előnybe. A második félidő elején egy szabadrúgás után egyenlítettünk, majd egy formás támadás után megszereztük az előnyt. A későbbiekben a Sopron mindent megtett az egyenlítésért, rúgott is egy kapufát, de a kontráinkban végig ott volt a lehetőség, hogy lezárjuk a mérkőzést. Sajnos ekkor a jobbnál jobb lehetőségeket is elpuskáztuk. Így az eredmény már nem változott. Az első félidőben egy új rendszert próbáltunk ki, amibe még csúszott hiba, és ezt a Sopron ki is használta. A másodikban váltottunk, visszatértünk ahhoz, amit már tudunk. Meg is fordítottuk a mérkőzést, és szép győzelmet arattunk a jó játékerőt képviselő Sopron felett. Gratulálok a srácoknak! 


U13-as kiemelt régiós bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-SC Sopron 0-4 (0-2).

Király SE: Tóth G. - Pados, Sodics T., Bakucz D., Deutsch - Szász, Nyári - Kovács B., Kulcsár, Naisz - Samu. Cserék: Szabó R., Szakály, Spitzer, Hegyi, Horváth D., Bakucz M. Edző: Balogh István. 

Balogh István, vezetőedző: - Nagyon rosszul kezdtük a meccset, egy igencsak elkerülhető gólt kaptunk rögtön a harmadik percben. Jól játszottak a vendégek, technikásan, gyors passzokkal hozták ki a labdát, nem igazán tudtuk felvenni velük a versenyt. A srácok igyekeztek, mindent beleadtak, de a soproniak gondolkodásban és sebességben is gyorsabbnak bizonyultak. A következő bajnoki meccsig csaknem egy hónap van hátra, akkor sorozatban négy, nagyjából velünk azonos képességű ellenfél ellen bizonyíthatunk. Ezeken a meccseken kell megszilárdítani helyünket a középmezőnyben. Ha a betegségek, sérülések elkerülnek minket, azt gondolom, sok pontot gyűjthetünk. 

Kapcsolódó témák: U12-es csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek