2021/731

Két főpróba az első tétmeccs előtt

Két főpróbát is tartott felnőtt csapatunk a jövő heti első tétmérkőzés (2021., 08.07., 18.00: Kőszegfalvi SE-Király SE a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupában) előtt. Hegyi László vezetőedző ketté osztotta keretét, a csapat egyik fele szombat délelőtt Vépen játszott, míg a másik együttes délután a Király Sportlétesítményben az MTE 1904 II-t fogadta.

Vépen a megyei I-es rivális ellen csapatunk a Király M. - Takács D., Subicz, Sásdi, Vargyas - Kalmár, Kondákor, Nyári - Szmolek (Sisak a 46. p.), Hegedüs, Fülöp I. (Baranyai a 46. p.) összeállításban lépett pályára, és 2-0-ás féllidőt követően 3-0-ás vereséget szenvedett.

Délután a Győr-Moson-Sopron megyei I-be frissen feljutott, kulturált futballt bemutató MTE 1904 Mosonmagyaróvár ellen a Horváth A. - Auer Á., Schimmer, Kovács Á., Devecseri - Németh D., Szalay, Reseterits - Kudron, Halmosi, Fábián tizenegy képviselte a sárga-szürke színeket.

Kudron Dániel egy szép lövéssel már az első percben vezetést szerzett, amit a mieink meg is őriztek a lefújásig: Király SE-MTE 1904 Mosonmagyaróvár 1-0 (1-0).

Hegyi László -  Délelőtt Vépen az első félidőben nagy nyomást gyakoroltunk a hazaiakra, de a gólokat a rutinos hazaiak szerezték. Jó tanulási lehetőség volt ez fiatal csapatunknak. Délután egy nagyon jó ritmusú mérkőzést vívtunk a mosonmagyaróváriakkal, lőttünk egy szép akciógólt, sok helyzet nem adódott, mert taktikailag mindkét fél végig fegyelmezetten futballozott. Nagyon hasznos találkozókon vagyunk túl, jó lezárása volt ez a két meccs felkészülésünk hajrájának.