Hírek
vissza
2021/227

U14, U15: a kicsik legyőzték a Sopront

U14, U15: a kicsik legyőzték a Sopront

U14-es csapatunk 3-2-re verte a tabellán harmadik SC Sopront a regionális bajnokság 17. fordulójában. U15-ös együttesünknek ezúttal nem ment, a vendégek elvitték mindhárom bajnoki pontot. 

U15-ös regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-SC Sopron 0-3 (0-1).

Király SE: Ady - Kovács Á., Horváth B., FLIEGLER, HORVÁTH D. - SZABÓ B.- Szalai (Harangozó a 60.p.), Katona, Vilics (Vass az 52.p.), Király K. (Kálmán a 41.p.) - Laczó (Janó 60.p.). Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt, vezetőedző:
- Nem a legjobb előjelekkel vártuk a találkozót hiszen 7 emberemre sem számíthattam a találkozón. A meccs eleje a Soproné volt, majd továbbra is az ellenfél uralta a mérkőzést, de 3-4 helyzetünk nekünk is volt. Ahogy lenni szokott, ezek kimaradtak, egy szögletből pedig az ellenfél megszerezte a vezetést. A gól rá is nyomta a bélyeget az utolsó 10 percben a játékunkra. A második félidőben széllel szemben sajnos a védőink folyamatosan ívelni akartak, középpályán is keveset mozogtunk, ezeket a labdákat folyamatosan az ellenfél szedte fel. Pedig direkt felhívtam a figyelmüket, hogy az erős szélben próbálják talajon tartani a labdát. Párszor szépen meg is csináltak, de nem elégszer. A második félidőben nem nagyon mentünk át az ellenfél térfelére, a Sopron jobban játszott. Pozitívum, hogy mezőnyfölényük nem párosult helyzetekkel. 0-2-nél egy egyértelmű 11-est nem kaptunk meg, ott még vissza tudtunk volna jönni a mérkőzésbe, de nem így alakult. Összességében nem érdemeltünk pontot, a Sopron jobb volt, de az eredmény túlzó. Dolgozunk tovább, hogy ebből a pofonból gyorsan fel tudjunk állni.  

U14-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-SC Sopron 3-2 (1-0). 

Király SE: Varju - Hirsch-Nagy (Kiss L. a 63. p.), BREZNOVITS, Béry, Baumgartner - Deutsch Á. (Zsirai a 78. p.), BODOR - Németh B. (Gáspár az 51. p.), Gombás B., GOMBÁS M. - Mayer. Edző: Hujber Bálint. 

Gólszerzőink: Bodor a 33., Gombás M. a 47. és a 77. percben. 

Hujber Bálint, vezetőedző: - Az első félidőben a sok labdaszerzés ellenére mégsem volt gördülékeny a játékunk. Pontatlanok voltak az indítások, és a számos labdaeladás miatt kevés támadást tudtunk végig vinni. A vendégcsapat összjátékban jobban dominált, de a védekezésünk rendben volt, különösebb veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Aztán egy szabadrúgásból sikerült betalálnunk, bár hozzáteszem, szerencsés kimenetellel, de abszolút nem érdemtelenül. A fordulást követően azonnal letámadott minket a Sopron. Nehezen hoztuk ki a labdát. Ez a húzásuk inkább nekünk tett jót, hiszen magasan védekeztek, így hatalmas területek adódtak mögöttük, amit ki is használtunk egy bal oldali támadást követően. A kétgólos előnyünk sajnos sokáig nem tartott, hiszen a vendégek mindent feltéve egy lapra rohamoztak, és sikerült is kiegyenlíteniük. A srácok erejét, higgadtságát és akaratát bizonyítja, hogy nem törtek meg és egy okosan végig vitt kontrából sikerült megszereznünk a győzelmet jelentő találatot. Gratulálok a csapatnak, egy kiélezett ésfordulatos mérkőzésen sikerült a bajnokság egyik élcsapatát felülmúlniuk! 

Kapcsolódó témák: U14-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
131234
14567891011
1512131415161718
1619202122232425
172627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek