2020/822

Győzelem a Bük ellen

Reseterits Bálint duplázott a Büki TK ellen a második félidő közepén, csapatunk pedig megszerezte első győzelmét a 2020/2021-es megyei bajnokságban.

Király SE-Büki TK 2-0 (0-0). - Király Sportlétesítmény, 100 néző, megyei I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Márton P.

Király SE: Tóth Á. - Takács M., SUBICZ, Lakosi (Nyári az 57., p.), Devecseri - KISS K. - Kondákor (Fábián a 74. p.), Kovács Zs., Kalmár, Hegedűs (Kudron az 57. p) - RESETERITS (Németh B. a 77. p.) Edző: Hegyi László.

Büki TK: Kamondi - Kovács R., Czingráber (Plenár, a 70. p.), Németh T., Wágner - Kovács Z., Tóth K., Orbán, Csonka - Schimmer, Tar (Kovács R. a 77.p.). Edző: Marton Róbert.

Gól: Reseterits B. az 56. és a 71. percben.

Az első félidőben csapatunk átadta a területet a vendégeknek, akik éltek is ezzel, több helyzetet is sikerült kialakítaniuk, gól azonban nem született a szünetig. A fordulást követően a cserék nagy lendületet adtak a mieinknek, immár a helyzetkihasználásra sem lehetett panasz, három ziccerünkből két találatot értünk el, megszerezve ezzel a szezon első bajnoki három pontját.

Hegyi László: - Megérdemelt győzelmet arattunk.