2022/326

Gyirmóton gyűjtöttünk újabb tapasztalatokat

Gyirmóton rendezték az U9-U10-U11-es korosztályok tavaszi második regionális Bozsik-tornáját, ahol csapataink ismét remek ellenfelekkel találkozhattak és értékes tapasztalatokat szerezhettek.

Hujber Bálint, vezetőedző, U9: - A meghívásos gyirmóti tornán öt mérkőzésből négy vereség és egy győzelem volt a mérlegünk. A számszerű eredmények teljesen másodlagosak, csalódott inkább a mutatott teljesítményünk miatt vagyok. Egyéni és csapatvédekezésünk sem volt ma megfelelő. Létszámazonos és létszámelőnyös szituációkból sem tudtunk elég labdát szerezni, illetve abból játékot építeni. Ebben a korban még ingadozó a hétről hétre leadott teljesítmény, de ma az akarattal és egy-két játékosunk hozzáállásával sem voltam elégedett. Öröm az ürömben, hogy ez a mai nem az igazi arcunk.

Vámos Márk, megbízott edző, U10: - Az első meccset is már jó iramban kezdtük, de számtalan helyzet kimaradt, és ahogyan az lenni szokott, az ellenfél egy távoli lövésből vezetést szerzett, s mint kiderült, ezzel a győzelmet is. A következő két meccs már helyzetkihasználásban is jó volt, magabiztos győzelmeket arattunk és jól játszottunk. A következő parázs meccsen, sajnos, egy jó csatában alulmaradtunk, de egy rossz szavam se lehet a fiúkra, az ellenfél a hátul elszórt labdainkat egyből megbüntette. A végén bátor játékkal, egy szép győzelemmel zártuk a tornát. Kis hiányérzetem a helyzetkihasználas miatt van. Összességében jó időben egy jó tornán szép teljesítményt tettünk le az asztalra.

Eredmények:

Király SE-CREDOBUS Tehetségközpont 0-1

Király SE-SC Sopron 5-0

Király SE-Gyirmót SE Győr 5-2

Király SE-Veszprém FC USE 1-3

Király SE-ZTE FC 2-0

Kiss Gábor, vezetőedző, U11: - A mérkőzések füvön voltak, ez egy kicsit furcsa volt nekünk, hiszen műfüvön edzünk. Azonban hamar megszoktuk ezt a felületet is. Végig harcosan, kezdeményezően fociztunk. Nagyon sok helyzetet sikerült kidolgoznunk, s olykor tetszetős játékot mutattunk. Szoros, színvonalas és jó mérkőzéseket játszottunk. Dicséret illeti a játékosokat. A mai nap tanulsága, hogy a jó játékhoz meg kell tanulni győzni is.

Eredmények:

Király SE-CREDOBUS Tehetségközpont 2-2