2021/318

Nem sikerült a hajrá

Szétesett csapatunk játéka a hajrára, ezért szoros meccs helyett nagykülönbségű vereség lett a vége az U16-os megyei bajnokság szerdai mérkőzésén.

U16-os megyei bajnokság: Szombathelyi Haladás-Király SE 6-1 (1-1).

Király SE: Karcsics- Vámos, Tóth M., Czenki, Majtényi (Janó a 61.p.) - Kiss R.- Greffer (Harangozó a 41.p.), Molnár K. (Teklits a 68.p.), Nagy Á. (Vilics a 41.p.), Naisz (Zsirai-K. a 41.p.) - Bráder. Edző: Kovács Zsolt

Gólszerzőnk: Kiss R.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - A megyei U16-os bajnokságban szerdán előrehozott mérkőzést játszottunk a Haladás ellen. Az első 45 percben elégedett voltam a srácokkal. Hibák voltak, de sokan négy és fél hónap elteltével most játszottak először tétmérkőzést. A Haladás dominált a meccsen, de teljesen partiban voltunk, 1-1-es állással vonultunk a félidőre. A második félidőben a Haladás még nagyobb nyomást gyakorolt, de jól álltuk asarat 20-25 percig. Sajnos azonban, amit az utolsó negyed órában tapasztaltam, azért én szégyellem magam a játékosok helyében is. Semmilyen szinten nem megengedett, hogy ennyire szétessen egy csapat, és akaratban sem nőhet felénk egyetlen ellenfél sem. Erre az sem lehet mentség, hogy elfáradtunk. A megyei bajnokságot, azért tartjuk fontosnak, hogy itt lehetőséget kapjanak azok a játékosok, akik az országos bajnokságban kevesebbet tudnak játszani, vagy hogy sérülés után újra játékba tudjanak lendülni. Remélem a játékosoknak ez kellő pofon volt ahhoz, hogy edzéseken még nagyobb alázatra sarkallja őket, akár egy egymás közti játéknál is.