Hírek
vissza
2023/1219

Felemás bajnoki szereplés, kiemelkedő egyéni teljesítményekkel Szerző: Németh Zsolt

Felemás bajnoki szereplés, kiemelkedő egyéni teljesítményekkel

 

Az U13-as keret munkáját és teljesítményét Németh Bálint értékelte.

 

 

Az egyesület filozófiáját követve a célunk, hogy fizikai, mentális, technikai és taktikai téren minél hatékonyabbak legyünk, a játékos fejlesztést szem előtt tartva felkészítsük a korosztályt a nagypályás labdarúgásra. 

15+2 játékossal indultunk neki a szezonnak, Vámos Kristóf (Kőszegi FC) volt az egyetlen érkező a nyáron, aki alapembere lett csapatunknak, de rajta kívül nem érkezett más, aki minőségben a segítségünkre tudott volna lenni. A szezon közben történtek további változások, Petneházi Ádám felkerült az U14-es keretbe, Németh Krisztián pedig felfüggesztette a sportággal való kapcsolatát.

Kiss Gergő a félév végén csatlakozott hozzánk, új igazolás, kapus poszton lesz majd a segítségünkre.

A bajnokság nem indult jól számunkra, de az első körben sikerült hasznos, érdekeinket szolgáló mérkőzéseket játszani, a második körben azonban nem sikerült mérkőzést nyerni, ami komoly mentális visszaesést eredményezett a csapatnál.

A csapat rossz szereplése mellett voltak pozitív eredményei is a félévnek, a korosztályból Tanai Barnabás, Szalay Zalán és Petneházi Ádám bekerült a TK válogatott U13-as keretébe, illetve több játékos - a korosztályban játszó gyermekek közül - meghívást kapott partner egyesületek, akadémiák edzéseire, ahonnan jó visszajelzéseket kaptunk. Varga Bálint pedig tehetségének köszönhetően több alkalommal is játszott egy korosztállyal feljebb az U14-es bajnokságban.

A szezon során elismerést kapó (hónapja játékosa díj, kupa) játékosokat külön szeretném kiemelni, az Ő teljesítményük az adott hónapban és a félév során kiemelkedett.

Mészáros Nándor, aki nem csak az adott hónapban, hanem a félév teljes egészében kiemelkedő teljesítményt nyújtott egy korosztállyal feljebb, a legjobb eredményeket produkálta a méréseken. Szalay Zalán, aki a nemzetközi tornán bekerült az all-star csapatba illetve a TK válogatott keretébe is, nem véletlen, hogy felfigyeltek a tehetségére.

Tóth-Hencsey Gergő, szintén egy korosztállyal feljebb edz és versenyez, itt tudott olyan fejlődést elérni, amire más egyesületek is szemet vetettek. Tanai Barnabás, aki szinte egyedül védte végig a félszezont, több mérkőzésen is a csapat legjobbja volt, ennek köszönhetően válogatták be a TK keretbe és kapott bajnoki mérkőzések után dicséretet az ellenfelek edzőitől. Vámos Kristóf, aki nyáron érkezett hozzánk nagy lemaradásokkal, egy olyan bajnokságba, ami meghaladta a képességeit, de alázattal, szorgalommal, határozottsággal megmutatta, hogy a kemény munka kifizetődik és óriási fejlődésen ment keresztül a félév során.

Büszke vagyok az egyének fejlődésére, nem volt könnyű félévünk, de mindig a játékosok fejlődését és nevelését tartottuk szem előtt. A tavaszi szezonra ki kell egyenesednünk csapatként, a jobb egyéni teljesítmények fogják a csapat fejlődését eredményezni. Folytatni kell az elkezdett munkát.

Végezetül szeretném megköszönni minden kollégámnak a korosztálynál végzett munkáját, együttműködését és támogatását, értékes emberek számomra és az egyesület számára is, nagyon büszke vagyok az elvégzett munkájukra.

 

Kapcsolódó témák: U13-as csapatunk
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek