Hírek
vissza
2023/822

Ezüstéremmel tért haza Eberauból az U10-es csapatunkSzerző: Németh Zsolt

Ezüstéremmel tért haza Eberauból az U10-es csapatunk

 

Már nem először járt ezen a nyáron Ausztriában U10-es korosztályunk. A torna eleje nem sikerült jól a csapatnak, ami nem először fordult elő, de összekapták magukat a fiúk és hét csapat közül végül a második helyet szerezték meg. U8-as csapatunk pedig, amely először járt tornán Török Richárd irányításával, bronzérmet szerzett. 

 

 

6 x10 perc

Eberau

2.hely

 

 

Vámos Márk értékelése:

Eberauban szerepeltünk egy osztrák tornán, ahol ismét az első meccsen jellemző álmosság és a tudásunk alatti teljesítmény jellemzett minket. Gyors fejmosás után a következő meccsen már támadólag léptek fel a fiúk, védekezésben párharcokat nyertek, támadták a kaput, jobban nézett ki az összkép. Az első meccsekre jobban kell felkészülnünk, a többi már alakuló félben van, de én még mindig többet várok el tőlük, mert tudom rólunk, hogy többet tudnak ennél. Végül a hét csapatos mezőny 2. helyén végeztünk, aminek örültek a srácok a zárásnál.

 

Török Richárd összefoglalása az U8-as gárda szerepléséről:

 

A hétvégi tornán Eberauban hat csapat vett részt az U8-as korosztályban.

Ez volt az első alkalom, amikor az új csapatommal együtt szerepeltünk.

A szervezés kifogástalan volt! Megfelelő mennyiségű időt töltöttek a pályán a gyerek, és a nagy meleg ellenére is láttam jó teljesítményeket. Az első meccset leszámítva elégedett voltam a látottakkal.

A helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő, emiatt sem játszottunk döntőt. Pontazonosság alakult ki a második helyen, és mivel a gólkülönbségünk rosszabb volt a másik csapatnál, ezért a 3. helyért játszottunk.

Örülök, hogy azt a meccset sikerült megnyerni, így pozitív élményekkel és bronzéremmel távoztunk.

 

Rengeteg ilyen megmérettetésre van szükségünk, mert ezekből lehet tanulni és fejlődni. Gratulálok a játékosoknak a hétvégéhez!

 

Kapcsolódó témák: U10-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek