Hírek
vissza
2023/1119

Ezen a hétvégén is pályán volt az utánpótlásunk, érkeznek a jelentésekSzerző: Németh Zsolt

Ezen a hétvégén is pályán volt az utánpótlásunk, érkeznek a jelentések

 

Az U12-es gárda hullámzó teljesítményt nyújtott, és bár voltak jó periódusai a fiúknak, összességében az ellenfél eredményesebb volt. Az U13-as gárda is alulmaradt lelkesedésben. Az U15 egy jó első félidő után rossz mentalitással folytatta, vereség lett a vége. Az U17 is jó első félidőt produkált és partiban volt a veretlen listavezető otthonában, de a meccs második felében a hazaiak domináltak.

U11-es,U14-es és U19-es jelentéssel frissítve!

 

 

 

 

Vasárnap délelőtt 4x20 perces mérkőzést játszott U11 korosztályunk az ETO FC Győr csapata ellen.

Keret:

Sánta Botond, Ilyés Bence, Balasa Endre, Fülöp Máté, Bertha Benett, Czlenner Benett, Németh Ádám, Halmosi Medox, Bogár Bence, Szabó Samu

 

Schimmer Zoltán értékelése:

 

Felettébb hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Amit lehetett, azt ma megtapasztaltuk. Kaptam vissza szép dolgokat, de volt részem bosszantó hibákban is. Ismét bebizonyosodott, hogy ezen a szinten minden sikeres dologért meg kell küzdeni, illetve minden apró figyelmetlenségünket kegyetlenül megbüntetnek. Hullámzó volt sajnos a játékunk, ami betudható annak is, hogy a játékperceket tekintve egyhuzamban hosszabb időt töltöttek a pályán a gyerekek. Sok szép dolgot így visszakaptam, de dolgoznunk kell azon, hogy a koncentrációt, illetve a mentális erőt hosszabb ideig fent tudjuk tartani. 

 

U12-es bajnoki mérkőzés:

VFC USE – Király SE 5:1

Gólszerző: Horváth Benedek

 

Horváth Péter értékelése:

„A mai mérkőzésen ismét az jött elő, hogy mennyire rapszodikusak vagyunk. Sajnos nagyon hangulatfüggő a játékunk, amit minden külső tényező képes befolyásolni. Ilyenkor a mérkőzésen nincs meg a kellő keménység, agresszivitás, ami jellemző a gyerekekre. Nem zárunk gyorsan vissza a labda mögé, nem megfelelő a reagálásunk a szabad labdákra és játékszituációkra. Voltak szép dolgaink a meccsen, ki tudok emelni jó teljesítményeket a csapatból és a gólunk is tetszetős volt. A mai nap viszont nagyon-nagyon rövid periódusok voltak, amikor domináltunk és jól játszottunk, így az ellenfél megérdemelten nyert. Ezeken a mentális dolgokon kell sokat változtatnom a gyerekeknél. Ebben is javulni és fejlődni fogunk!”

 

U13-as bajnoki mérkőzés:

Veszprémi USE- Király SE 5:1 (1:0, 2:0, 0:1, 2:0)

TANAI B. - Szalay Z., Klauzer D., VÁMOS K., Takács Z. - Mészáros N., Szász A., TÓTH-HENCSEY G. - Jéri Zs.

Csereként pályára lépett: Temesi F., Szőke D., Böndicz M.

 

Németh Bálint szűkszavúan értékelte a látottakat:

- A győzelemért többet tett a hazai csapat.

 


U14-es bajnoki mérkőzés:

Király SE - Budafok 1-0 (0-0)

 

Összeállítás:

Petneházi Ádám - Imre Bálint, Börzsei Péter, Borbély Lóránt, Drótos Berton (Fülöp Botond) - Németh Hunor, Hegyi Marcell, Sodics Mátyás (Iván Csongor) - Kósa Botond (Horváth Olivér), Kerék Bálint, Németh Barna

Gólszerző: Kósa Botond

 

Töreki Amand értékelése:

"Ha a múltheti egy francia film volt, akkor ezúttal egy hollywoodi filmbe csöppentünk, igazi happy enddel. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar magunkhoz ragadtuk az irányítást, sok helyzetet alakítottunk ki. Sajnos ezekkel nem tudtunk élni, ellenben az ellenfél néha veszélyt alakított ki kontrákkal, illetve magas labdákkal. Szerencsére továbbra is dominánsan játszottunk, melyből egy büntetőt is kiharcoltunk, azonban ezt nem sikerült értékesíteni.

A második félidőben még nagyobb energiákat mozgósítottunk a győzelem megszerzése érdekében, ami a végén óriási akarattal három ponttal társult. Simább lehetett volna a mérkőzés, ha a tudatos módon kialakított ziccereink legalább felét értékesítjük.

Büszke vagyok a csapatomra, mert végig hittek a győzelemben és emellett igazi tartalommal töltötték meg a játékot.

 

 


U15-ös bajnoki mérkőzés:

KSE - Veszprém 2:4 (2:0)

Tóth Do. - Szász Á., Somfalvi Á., Turczi D., Gerencsér Z. - Tóth Dé., Harangozó M. (Tanai F.) - Őri B., Puporka A., Karvalics B., - Szabó B. (Nagy Á.)

Gólszerző: Őri B., Karvalics B.

 

Hujber Bálint összefoglalója:

Nehéz mit mondani ezután a mérkőzés után. Amit az első félidőben felépítettünk, legyen itt szó a lélektani és számszerű előnyről, azt a második játékrészben három perc alatt le is romboltuk. A félidőben átbeszéltekből semmit nem láttam a pályán. Érthetetlen módon, előjel nélkül, úgy kezdtünk a szünet után, mintha mi lennénk kétgólos hátrányban. Csalódott vagyok a mérkőzés összképét tekintve, hiszen hetek óta elindultunk pozitív irányba, de most inkább kettőt léptünk hátra.

 

U17-es bajnoki mérkőzés:

Gyirmót SE Győr - Király SE 3-0 (2-0)

Guzmics- Wilhelm (Nyári 65.p.), Mayer, Breznovits, Czingráber- Bodor, László, Tóth- Baumgartner (Hegyi 65.p.), Bakucz (Kardos 54.p.), Gergely (Hirsch-Nagy 78.p.)

 

Kovács Zsolt jelentése:

Szombat délelőtt a bajnokságot veretlenül vezető Gyirmót csapatához látogattunk, ahol zord körülmények fogadták a csapatokat. Orkán erejű szélhez és mély pályához kellett alkalmazkodnia mindkét csapatnak. A mérkőzésen ellentétes félidőket láthattunk. Az első félidőben teljes mértékben felvettük a versenyt a Gyirmót csapatával, igazából nem lehetett látni, melyik csapat vezeti a bajnokságot és melyik a középmezőny tagja. Mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, csak míg a hazaiak háromból kettőt értékesítettek, mi egyet sem. Sajnos továbbra az ellenfél húszasánál hiányzik az az extra, plusz minőség, ami a győri csapatban megvolt.

A második félidőért elnézést kérek a játékos nevében is, mert a bohózatban illő harmadik bekapott gól után egy teljesen hitehagyott, a mérkőzésen “túl akarok lenni” csapat volt a pályán.

Gratulálok a gyirmóti csapatnak a győzelemhez, mert kulturált, jó futballt bemutatva tartották otthon a három pontot, bár a különbséget túlzónak tartom. Nekünk van két hetünk rendezni a sorokat, mert hazai pályán győzelemmel szeretnénk búcsúzni az őszi szezontól.

 

 

Király SE U19-Budai FC U19 (1:0) 4:0

Csapatösszeállítás:

Kovács Á., Horváth B., VASS D., Karvalics K. (Kiss R. 45’), HORVÁTH D., Fliegler Á., Nagy Á., Vilics M. (Király K. 45’), Balikó Á. (Bráder B. 45’) Márkus D., LIGETI L. (Kovács Sz. 68.)

 

Dancs Zoltán így látta a találkozót:

A mérkőzés kezdetétől fogva igyekeztünk támadó szellemben fellépni, illetve azonnal nyomást gyakorolni ellenfelünkre. Az első félidőben ez azt eredményezte, hogy a budai csapat teljesen a saját 16-osa előterében védekezett, lezárva előttünk a területeket. A 24. percben Ligeti Leventének sikerült megszereznie a vezetést. A félidő hátralevő részében a játék képe nem változott, továbbra is támadásban maradtunk és labdabirtoklási fölényben játszottunk.

A szünetben kértük a csapattól, hogy minél gyorsabban próbálják megszerezni a második gólunkat.

A második félidőben ellenfelünk megpróbált támadóbb szellemben futballozni, ezzel viszont megnyíltak előttünk a területek. Ezt kihasználva több helyzetünk is adódott. Első ízben a csereként pályára lépő Király Krisztián ziccerét hárította a budai hálóőr. A 65. percben azonban már tehetetlen volt, Vass Dániel érkezett a kapu elé egy sarokrúgást követően, ő szerezte meg csapatunk második gólját. Maradtunk továbbra is támadásban. A 70. percben Nagy Ágostont szabálytalanul szerelték a büntetőterületen belül, a 11-est Horváth Domonkos értékesítette. Nem sokkal később a 75. percben, egy jobb oldali beadásra Nagy Ágoston érkezett jó ütemben, megszerezve csapatunk negyedik gólját.

 

Gratulálok a csapatomnak, mindent megtettek a győzelemért. Remélem az őszi szezon hátralévő fordulóira megtaláltuk a góllövő cipőnket. Kovács Zsolt és Hangya Erik kollégámnak ezúton is köszönöm a segítséget, élvezet ilyen szakmai és emberi háttérrel együtt dolgozni!

 

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
2212
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek