2022/129

Ez a meccs nem rólunk szólt

A múlt hétvégéhez hasonlóan, amikor is az SC Sopron látogatott a Király Sportlétesítménybe (2-2), ezúttal is harmadosztályú ellenfél várt a megyei I-ben szereplő csapatunkra.  Veszprémbe utaztunk, de ez nem a mi napunk volt.

Az NB III. Nyugati-csoportjának harmadik helyén álló, a feljutására is esélyes Veszprém otthonában játszott felkészülési mérkőzést szombaton délelőtt csapatunk. Subicz találatával Hegyi László együttese került előnybe, ám már a félidőre fordított a házigazda, és a második játékrészben egyértelművé tette fölényét.

Érdekesség, hogy a hazaiaknál csereként pályára lépett az az Iszlai Bence is, aki a Haladásban együtt futballozott Halmosi Péterrel és Király Gáborral.

VLS Veszprém LC-Király SE 7-1 (2-1). - Veszprém, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Nedvesi.

VLS Veszprém: Bonnyai - Rédling, Gulyás, Dobsa, Sarok - Somogyi, Vass, Bakó, Papp - Gálfi, Galacs. Csereként pályára lépett: Schönig, Iszlai, Baldauf, Babos, Krebsz, Molnár, Ács, Zachán. Edző: Pető Tamás.

Király SE: Tóth Á. - Takács D., Czingráber, Subicz, Devecseri - Németh D., Szalay, Reseterits - Kudron, Halmosi, Fábián. Csereként pályára lépett: Biró B., Németh G., Vargyas, Tamás B., Kalmár, Kiss K. Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Dobsa (2), Somogyi, Galacs, Major, Molnár, Subicz (öngól), illetve Subicz.

Hegyi László: -  Ez a mérkőzés nem rólunk szólt, mind védekézésben, mind támadásban fölénk nőtt az ellenfél. Csak néhány kecsegtető periódusunk volt. Következtetéseket kell levonni ebből a találkozóból és tanulni belőle!