2021/317

Megyei U14: győzelem és vereség

Az U14-es megyei bajnokság tavaszi folytatásában a Szombathelyi-csoportban U12-eseink 3-0-ra múlták felül a Grundballt, a Lurkó UFC idősebb, fizikálisan erősebb játékosokból álló csapata viszont nem adott esélyt U13-asainknak a Sárvári-csoportban.

U14-es megyei bajnokság, Sárvári-csoport: Király SE U13-Lurkó UFC U14 0-6 (0-3).

Király SE: Guzmics - Zsirai, Bakucz D., Kulcsár - Naisz, Hegyi D, Szász F. - Nyári D, Gáspár T. Cserék: Deutch, Sali, Bakucz M., Kiss L. Edző: Balogh István.

Balogh István, vezetőedző: - A listvezető vendégek végig érvényesítették fizikai fölényüket, folyamatosan birtokolták a labdát, nagy mezőnyfölényben játszottak. A srácokra nem lehet egy rossz szavam sem, mindent beleadtak, de a Lurkó 14 évesei nagy falatnak bizonyultak számukra. Nehézséget jelentett a nagy fizikai különbség, ezzel együtt a fejlődésünk szempontjából hasznosak a nálunk idősebb csapatokkal vívott mérkőzések. Gratulálunk a Lurkónak, győzelmük teljesen megérdemelt.

U14-es megyei bajnokság, Szombathelyi-csoport: Király SE U12-Grundball PFC 3-0 (0-0).

Király SE: Borhy - PUPORKA, Tóth D., Marian R. - Tanai F., Kolompár, Horváth M. - Szabó R., Nagy Á. Cserék: Karai, Harangozó, Kovács B. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Kolompár (2), Tóth D.

Gombás Péter: - Egy szervezett, jól felkészített csapat volt az ellenfelünk. A mérkőzés első félidejében ugyan mezőnyfölényben játszottunk, akadtak is lehetőségeink, de előnyre nem tudtunk szert tenni. A második félidőben egy szép átlövés után megszereztük a vezetést, utána is domináltunk, de kihagytuk a helyzeteinket. A vendégek kontrából voltak veszélyesek, egy alkalommal kapusunk nagy bravúrja kellett az előny megtartásához. A mérkőzés utolsó perceiben sikerült még két gólt szereznünk, és ezzel bebiztosítottuk győzelmümket. Az első félidőben nem sikerült megbontani vendégeink védekezését, a szünetben aztán átbeszéltük a dolgokat, és úgy gondolom,  megérdemelt győzelmet arattunk.