2021/502

U12: pontot raboltunk a rivális otthonából

Fiatalabb korosztályunk pontot szerzett, az idősebbeknek viszont nem sikerült ugyanez a bravúr Mosonmagyaróváron, az U13-as régiós bajnokság szombati mérkőzésén.

U12-es kiemelt regionális bajnokság, Észak-Nyugat: CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Király SE 0-0.

Király SE: Borhy - Tanai F., Kolompár, Tóth D., Mészáros B. - Németh H., Kósa, Sodics M., Marian R. Csere: Krancz, Magadics, Horváth M., Hegyi M., Szavó B., Nagy Á. Edző: Gombás Péter.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés első félidejében a mezőnyben folyt a játék, mindkét csapat alakított ki helyzeteket, de gól nem született. A második játékrészben a hazai csapat többet birtokolta a labdát, volt egy nagy lehetőségük, de sikerült a gólvonalról tisztáznunk. Ezen kívül remekül védekeztünk, így egy pontot szereztünk. Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk egy szervezett, jól felkészített csapat ellen. A védekezésünk nagyszerűen működött, támadásban viszont kapkodóak voltunk, hamar elszórtuk a labdákat. Gratulálok az összes játékosnak, mert rengeteg melót beletettek a mérkőzésbe, ennek köszönhető hogy sikerült pontot hozni a rivális otthonából.

U13-as kiemelt regionális bajnokság, Észak-Nyugat: CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Király SE 3-0 (1-0).

Király SE: Bakucz M. - Kovács Be., Bakucz D., Kovács Bá., Deutsch M. - Nyári D., Naisz - Pados, Szász, Kulcsár. - Hegyi D. Csere: Szakály, Samu, Tóth G., Sodics T. Edző: Balogh István.

Balogh István, vezetőedző: - Szombaton a tabella középmezőnyének elejéhez tartozó MTE vendégei voltunk. Ellenfelünk masszív, hazai pályán különösen eredményes csapat, nem véletlenül távozott innen üres kézzel már a több élcsapat, két hete például a mezőnyből kiemelkedő ZTE is. Sajnos, összességében ez nem a mi napunk volt, a hazaiak győzelméhez nem férhet kétség.