2021/307

U17, U19: egy döntetlen, egy vereség itthon a Haladás ellen

Nagy korosztályaink közül a fiatalabbak megosztoztak a pontokon a Szombathelyi Haladással, az idősebbek viszont 2-0-ás vereséget szenvedtek a zöld-fehérektől a Király Sportlétesítményben vasárnap rendezett bajnokin.

U19-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Szombathelyi Haladás VSE 0-2 (0-1).

Király SE: Bíró - Takács K., Jagodits, Hazafi, Magyaros (Czigráber a 63. p.) - Kis L., Vajda (Reseterits a 46. p.) - Nyári, Skrapits, Fábián - Horváth Cs. (Füst a 87. p.) Edző: Hajmási Milán.

Hajmási Milán, vezetőedző: - Az első félidőben kiegyenlített játék volt, egy hibánkat kihasználva, egy kontratámadás után megszerezte a vendégcsapat a vezetést. Második félidőben többet birtokoltuk a labdát, több ígéretes pontrúgásunk és támadásunk volt. Sajnos, a kapu előtt dekoncentráltak voltunk. Öt perccel a mérkőzés vége előtt büntetőhöz jutott a Haladás, melyet értékesített, ezzel beállítva a végeredményt. Sajnálom, hogy nem tudtuk legalább az egyik pontot itthon tartani, ebben a mérkőzésben sokkal több volt. Össze kell kapni magunkat, ha sikeresen szeretnénk zárni a bajnokságot!

U17-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Király SE-Szombathelyi Haladás VSE 1-1 (0-0).

Király SE: SZLÁMER K. - Rátkai B., KISS R., SÁSDI D., Ligeti L. - Tóth M., MÁRK L., Balázs B. (Horváth B. a 75. p.) - SZMOLEK Á. (Sisak B. a 66. p.), Bráder B., Szakály B. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzőnk: Sisak B.

Németh Bálint, vezetőedző: - Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, jól játszottunk, ami a legfontosabb dolog a számomra. Győzelmet érdemeltünk volna, de nem éltünk a lehetőségeinkkel.