2020/1122

U12/U13: egy pont Gyirmótról

U12-es csapatunk izgalmas meccsen ikszelt Gyirmóton az U12-es kiemelt regionális pontvadászat utolsó előtti őszi fordulójában, míg U13-asaink vereséggel tértek haza Győrből.

U12-es kiemelt regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Gyirmót SE Győr-Király SE 2-2 (0-0).

Király SE: Borhy - Tanai, TÓTH D., Kolompár, Mészáros B. - NÉMETH H., SODICS M., MARIAN, Szabó B. Csere: Krancz, KOVÁCS B., Horváth M., Majtényi, Puporka, Németh B. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Sodics M., Marian.

Gombás Péter, vezetőedző: - A mérkőzés első félidejében egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, a kapuk nem forogtak veszélyben. A második félidőt jól kezdtük, egy nagy helyzetet elhibáztunk ugyan, de aztán kétgólos előnyre tettünk szert. Ezek után nem hogy lezártuk volna a mérkőzést, két figyelmetlenség következtében kiegyenlített a hazai csapat. Egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel szemben. A döntetlen reális eredmény.

U13-as kiemelt regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Gyirmót SE Győr-Király SE 9-0 (5-0).

Király SE: Bakucz M. - Pados, Bakucz D., Szakály, Sali - Szász, Kovács B. - Samu, Sodics T., Szabó R. - Naisz. Csere: Spitzer, Kulcsár, Horváth D. Edző: Balogh István.

Balogh István, vezetőedző: - Sajnos nem tudtuk megszorítani a hazaiakat, akik a játék minden elemében jobbnak bizonyultak. Bátortalanul, nagyon sok hibával játszottunk, amit egy ilyen szintű csapat általában kihasznál. Ebből a meccsből is levonjuk a tanulságokat, a hibákat megpróbáljuk kijavítani, és igyekszünk javítani az idei utolsó bajnokinkon, a Lurkó elleni városi derbin.