2020/927

U12, U13: kétszer három gól, de micsoda különbség

Három lőtt góllal U12-es csaptunk elhozta mindhárom pontot Pápáról a kiemelt Észak-nyugati bajnokság 3. játéknapján, míg U13-asaink is hármat rúgtak a PELC-nek, de az ellenfél ötször is betalált, így az idősebbeknek ezúttal nem termett babér.

U12-es kiemelt bajnokság, Észak-Nyugat: Pápai ELC-Király SE 0-3 (0-1).

Király SE: Krancz Bálint - TANAI, TÓTH D., Mészáros - KOLOMPÁR, Németh H. - Sodics, Szabó B., Kovács B. Csere: Krancz Bence, Harangozó, KÓSA, Horváth M., Puporka. Edző: Gombás Péter.

Gólszerzőink: Kolompár (2), Kósa.

Gombás Péter, vezetőedző: - Az első félidő elején korán vezetést szereztünk de ezután kapkodó, pontatlan lett a játékunk nem találtunk fogást a hazai csapaton. A második játékrész elején a debütáló és a mérkőzésen jó teljesítményt nyújtó Kósa Boti góljával két gólos előnyre tettünk szert. Ezek után sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, és ebből még egyet értékesítettünk, így magabiztos győzelmet arattunk. Egy jó erőkből álló csapatot sikerült legyőznünk, sok melót tettek bele a srácok, gratulálok nekik a győzelemhez!

U13-as kiemelt bajnokság, Észka-Nyugat: Pápai ELC-Király SE 5-3 (3-2).

Király SE: Tót G. - Szabó R., Bakucz D., Kovács B., Horváth D. - Nyári D., Sali - SZÁSZ, Naisz, Sodics - SAMU. Csere: Bakucz M., Szakály, Deutsch, Kulcsár. Edző: Balogh István.

Gólszerzőink: Samu, Sodics, Naisz.

Balogh István, vezetőedző: - Csapatunk a hétvégén Pápán vizitált, ahol egy hasonló szintet képviselő csapat várt ránk. Rosszul kezdtünk, már a 4. percben zörgött a hálónk, de pár perc múlva egy bombagóllal egyenlítettünk. Átvettük az irányítást, és bár ekkor sem akart összeállni a védekezésünk, egy újabb gyönyörű góllal vezetést szereztünk. A támadó játékunk nagyon jó volt, de két kapitális egyéni hiba után fordított az ellenfél. A szünetben cserékkel sikerült végre stabilizálni a védelmet, ekkor újra mi tudtunk dominálni és 4 perccel a pihenő után, egy remekbe szabott támadás végén, egyenlítettünk. Fölénybe kerültünk, levegőben lógott az újabb találatunk. 10 perccel a vége előtt óriási meccslabdánk volt, de sajnos kimaradt. Nem gondoltam volna, hogy lesz még egy ennél is nagyobb ziccerünk, de az 55. percben valószínűleg az év helyzetét is sikerült kihagynunk: tiszta ziccerben 5 méterről sem tudtuk bevenni a kaput. Sajnos, ahogyan az lenni szokott, a kihagyott helyzeteket góllal büntette az ellenfél. Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt, mert ebben a meccsben nemhogy a döntetlen, de még a győzelem is benne volt. Sajnos, több érthetetlen egyéni hibát is elkövettünk, ezt ebben az osztályban nem engedhetjük meg magunknak. Szomorkodni azonban nincs időnk, hiszen kedden már Kőszegen játszunk U14-es bajnokit. Összességében a csapat hozzáállásával - mint mindig - elégedett lehetek, de ha pontokat akarunk szerezni, az egyéni hibákat le kell redukálnunk.