Hírek
vissza
2022/730

Edzőmérkőzések futószalagon

Edzőmérkőzések futószalagon

Középső és kis korosztályaink az SC Sopronnal, legidősebb utánpótlás csapataink pedig a szlovéniai Lendvával játszottak felkészülési mérkőzéseket. Eredmények, gólszerzők, nyilatkozatok. 

 

U12: Király SE-SC Sopron 3-7 (0-2, 1-2, 1-0, 1-4). - Gólszerzőink: Raffai L., Szász A., Mészáros N. 

Kiss Gábor, vezetőedző: - Sok hiányzóval, fiatalabb játékosokkal kiegészülve kellett játszanunk. Jó iramú, küzdelmes mérkőzés volt, melynek sajnos a végére elfáradtunk. 4x15 perc volt a játékidő, ahol minden etap között volt néhány perc pihenő, ahol megbeszéltük, javítottuk a hibákat. Védekezésben sokat kell még fejlődnünk. Sok labdát eladtunk, voltak helyezkedési hibáink és könnyelmű megoldásaink. A támadásainkkal nem volt különösebb probléma, kivéve, hogy nem fejeztük be mindet lövéssel. Kicsit szokatlan volt számunkra az új felállási forma, valamint a jóval nagyobb pályaméret. De minden edzésen azon vagyunk, hogy fejlődjünk, s előbbre lépjünk. Hasznos és tanulságos mérkőzés volt számunkra.

U13: Király SE-SC Sopron 12-1 (1-0, 5-0, 2-1, 4-0). - Gólszerzőink: Sodics M. (4), Varga B. (4), Németh B. (4).

Németh Bálint, vezetőedző: - Elégedett vagyok új csapatom játékával, nagyon tetszett a játékosok pályán mutatott teljesítménye. Nagy dicséretet érdemelnek a fiúk, gratulálok nekik!

U14: SC Sopron-Király SE 0-9 (0-3). - Gólszerzőink: Puporka A. (3), Sodics M. (3), Marian R., Nagy Á., Kolompár Z.

Schimmer Szabolcs, vezetőedző: - Annyit kértem a srácoktól, hogy a heti edzésmunkát vigyék ki a pályára. Úgy gondolom, hogy ez maximálisan megvalósult. Látjuk, hogy miben kell előre lépnünk, de az elmúlt hetekben a játékosaim hozzáállása jelentős mértékben javult. Elindultunk egy úton, ami hosszú és rögös lesz, de hiszem, hogy alázattal és sok munkával képesek leszünk fejlődni! Gratulálok a csapatnak!

U15: SC Sopron-Király SE 1-1 (0-0). - Gólszerzőnk: Iváncsics.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - A nagy eső ellenére egy jól előkészített pályán, mind iramában, mind játékban egy nagyon jó mérkőzést játszottunk a Sopron U15-ös csapatával. Dicséret illeti mindenben a srácokat. Sajnos, egyelőre nem tudunk a kívánt létszámban edzeni, de ez nem látszik meg a játékunkban, és többet is visszakapok a srácoktól. Egy lépcsőfokot a mai napon is sikerült előre lépni, de hosszú még ez az út.

U16: SC Sopron-Király SE 2-2 (2-1). - Gólszerzőink: Mayer M., Iváncsics B.

Windisch Csaba, vezetőedző: - Végig fáradtan mozogtunk, így a játékunk nem volt az igazi. Ettől függetlenül igyekeztünk gólt-gólokat szerezni, ami sikerült is, sőt: a helyzetek alapján a fordításra is megvolt a lehetőségünk.

U17: Király SE-ND Lendva 1903 1-2 (1-1). - Gólszerzőnk: Baranyai N.

Gombás Péter, vezetőedző: - Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a Lendvának. Több veszélyes támadásunk volt, az egyikből a vezetést is sikerült megszereznünk. A vendégek egy szögletből egyenlítettek az első félidő végén. A második játékrészben megváltozott a játék képe. A Lendva fölényben játszott, nekünk ekkor már csak a védekezésre futotta az erőnkből. Ezt viszont jól megoldotta a csapat, annak ellenére, hogy a vendégek egy szabadrúgásból megszerezték a győztes találatot. Amíg volt erő, addig jól nézett ki a csapat, később már kijött, hogy mi két hete edzünk, míg a Lendva meg már szerdán bajnokit játszik.

U19: Király SE-ND Lendva 1903 0-10 (0-5).

Marton Róbert, vezetőedző: - A két bajnoki osztállyal feljebb játszó lendvaiak óriási fizikai, technikai, labdabirtoklási fölényben futballoztak a mérkőzés során. Nagy volt a különbség a két csapat között, kitűnt, hogy a vendégek közül többen már a másodosztályban szereplő Lendva felnőtt csapatában többször is pályára léptek. Mindenestre, mindenki számára tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, látjuk, tudjuk sok munka vár még ránk!  

Kapcsolódó témák: U16-os csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek