Hírek
vissza
2023/1214

Edzőikkel Koman Vladimir örökségét viszik tovább a legkisebbekSzerző: Németh Zsolt

Edzőikkel Koman Vladimir örökségét viszik tovább a legkisebbek

 

Az U6-os kicsik félévi teljesítményéről Dancs Zoltán számolt be.

 

 

Az intézményi programunk kiválasztásának köszönhetően 12 fő - 2018-as születésű gyermekekkel kezdhettük meg foglalkozásainkat.

Nyár óta szervezett, szakmai iránymutatásnak megfelelően sajátíthatják el a gyerekek a labdarúgás alapjait, heti két alkalommal. Kezdetben Voli Bácsival, (Koman Vladimir) akinek a munkája nem csak ezen a korosztályon, de a hozzá tartozó óvodákban is maximálisan érezhető. Nem kis megtiszteltetés és kihívás az ő nyomdokaiba lépni és folytatni azt a sikeres munkát, aminek az alapjait lefektette.

Legfontosabb célunk ebben a korosztályban a labdarúgás, mint játék megszerettetése. Szerencsénk is van a gyerekekkel, hiszen minden játékosunk él-hal a fociért, így kiemelt feladatunk a pozitív tanulási környezet és célunk az egyesülethez való kötődés kialakítása. Egy ígéretes, lelkes kis csapat alakult ki az ősz folyamán.  Sok labdás feladat mellett, játékos formában ismerkednek az „alap felállási” formával és erre a korosztályra még nem jellemző, de náluk már-már megjelenik a passz és a társak összekapcsolása. Élvezet velük együtt „dolgozni”, de ne felejtsük el, hogy ők még GYEREKEK! A legfontosabb, hogy sokat érjenek a labdához, játszanak, és játszva tanuljanak. Egy biztos, ha ez a győzni akarás, amit edzéseken tapasztalunk tőlük, megmarad és végig kíséri őket a hosszú úton, hogy labdarúgó váljon belőlük, minden bizonnyal sok örömöt fognak okozni nekünk és mindenkinek, aki segítette a fejlődésüket!

Jövőre folytatjuk!

 

Kapcsolódó témák: Ovi-Foci program U6
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek