Hírek
vissza
2022/1011

Dunaszerdahelyen volt a hétvégi régiós Bozsik

Dunaszerdahelyen volt a hétvégi régiós Bozsik

Dunaszerdahelyen rendezték az U8-U11 korosztályok hétvégi régiós Bozsik-tornáját, ahol minden korosztályban képviseltettük magunkat. A legfiatalabbak pedig a Haladás VSE által rendezett Bozsik fesztiválion jártak. 

 

 

Farkas Gábor, U7: - A legkisebbeknél a Haladás Bozsik Fesztiválon vettünk részt, tizenegy játékossal. Három csapatot alakítottam ki, hogy minden játékosomnak közel azonos játékidőt tudjak biztosítani. Két csapatunk keményen beleállt a meccsekbe, és minden mérkőzésen diadalmaskodott. A harmadik brigádunk nagyon megilletődve kezdte a tornát, aztán szép lassan meccsről meccsre javultak az egyéni teljesítmények, ami a csapatteljesítményben is megmutatkozott. 

Vámos Márk, U8: - A mi korosztályunkban egy mérkőzés volt, 3x30 perc játékidővel. Ez a meccs minden szinten nagyon jól szolgálta a fejlődésünket, az ellenfél gyors volt, erős, technikailag képzett és a döntéseket is jól hozta meg, és ehhez nekünk is alkalmazkodnunk kellett. Erre ráment az első pár perc, de ezután a játék minden elemében a korosztálynak megfelelő élvezhető és magas szintű játék folyt a pályán. Jó úton haladunk, megdicsértem a gyerekeket. De azt is látjuk, hogy sok ilyen szintű meccsre lesz szükségük a gyerekeknek a jövőben, hogy tovább tudjanak fejlődni. A kézfogás után, a pályáról lefelé menet mondták is a gyerekek, hogy élvezték a mérkőzést, mert ebből fejlődhetnek sokat - és ez mindent elmond róluk, hogy milyen jó a felfogásuk.

Eredmény:

DAC 1904-Király SE 14-9

Koman Vladimir, U9: - A játékidőt tekintve picit sok volt a gyerekeknek ez a torna, összesen 120 percet játszottunk. Az első három meccsen jól is mentünk, de a második háromra már kiütközött a srácokon a fáradtság. Fizikálisan és mentálisan is elfáradtunk a végére, kevesebbet futottunk, ezért kaptunk több gólt, mint a korábbi tornákon.  

Eredmények:

Király SE-DAC 1904 6-3,

Király SE-Okos Foci Műhely 3-1

Király SE-ETO FC Győr 2-4

Király SE-DAC 1904 7-3

Király SE-Okos Foci Műhely FC 1-1

Király SE-ETO FC Győr 4-7

Hujber Bálint, U10: - Tetszett - és jól alkalmazzuk - a támadások lendületes, kevés érintős felépítése, számos alkalommal sikerült az ellenfeleink védelme mögé kerülni. Ha az érkező társakat is észrevesszük a kapu előtt, még meggyőzőbbek lehetünk, ami az önbizalmunkat is tovább építi majd. Ami ezen a játék napon nem működött és javítanunk kell az az, hogy a saját labdabirtoklásunkban rengeteg megelőző szerelést szenvedtünk el, ezáltal a mélységi játékunk nem volt elég hatékony. Az esetek döntő többségében az ellenfeleink szerzik meg ezeket a labdákat. A másik dolog, ami miatt nem vagyok elégedett, az a visszatámadás, visszazárás a labdavesztéseknél. Nem a megfelelő elánnal és alázattal akarunk újra labdát szerezni. Társra várunk, "majd ő megoldja" hozzáállással. Főleg ezeken kell változtatnunk.

Eredmények:

DAC 1904-Király SE 1-3

ETO FC Győr-Király SE 3-4

Király SE-DAC 1904 2-1

Király SE-ETO FC Győr 2-4

Török Richárd, U11: - Az első mérkőzésen a vendéglátóval játszottunk, akik nagy fizikális fölényben voltak, viszont igyekeztünk ezt a különbséget eltűntetni, de végül egy gólos vereséget szenvedtünk. A második mérkőzésen az Okos Foci Műhely ellen már eredményesek voltunk, jó játékkal megszereztük a győzelmet. Az ETO-val egy ki-ki mérkőzést játszottunk, de egy gólos vereség lett a vége. A második körben az első mérkőzésen nem pörögtünk eléggé, amit a DAC könyörtelenül kihasznált. A végén egy parázs mérkőzést játszottunk az ETO-val. A gyerekek keményen játszottak, nagyot küzdöttek és megérdemelten nyertek. Ami pedig a legfontosabb volt, hogy hittek magunkban és egymásban! Ebből tudnak tanulni, hogy igenes minden mérkőzésen ilyen hozzáállás szükséges.

Eredmények:

DAC 1904-Király SE 1-0

Király SE-Okos Foci Műhely 1-0

Király SE-ETO FC Győr 1-2

DAC-Király SE SE 5-1

Király SE-Okos Foci Műhely 2-2

Király SE-ETO FC Győr 6-5

 

Kapcsolódó témák: U10-es csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
0912345
106789101112
1113141516171819
1220212223242526
132728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek