2020/913

Gólváltás a hajrában Egyházasrádócon

Az utolsó utáni pillanatban hagytunk két pontot Egyházasrádócon a megyei pontvadászat ötödik fordulójában. A 2020/2021-es szezonban ez volt az első bajnoki döntetlenünk.

Egyházasrádóci SE-Király SE 1-1 (0-0). - Egyházasrádóc, 100 néző, megyei I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kondor T.

Egyházasrádóc:
Bali - Bakos, László, Vilics, Molnár L., Molnár I. (Péter a 77. p.), Kardos (Bakos a 70. p.), Mészáros (Máté B. a 82. p.), Kazinczki (Lukács T. a 37. p.), Krajczár, Kovács K. (Paksi a 46. p.). Edző: Lukács Ede.

Király SE: Tóth Á. - Sásdi, Subicz, Kiss K., Takács M. - Kovács Zs. - Kondákor (Fülöp a 63. p.), Kalmár, Reseteris, Kudron (Hertelendi a 75. p.) - Halmosi. Edző: Hegyi László.

Gólszerző
: Bakos a 93., illetve Halmosi a 87. percben.

A mérkőzés kevés helyzetet, annál nagyobb küzdelmet hozott. A kapuk ritkán voltak veszélyben, csapatunk főként pontrúgások után tudott gólszerzési lehetőségeket kialakítani. Egy ilyen akció végén szerezte meg a vezetést a hajrában Halmosi Péter, amire a hazaiak egy véleményes büntetőből válaszoltak a 93. percben.

Hegyi László: - Küzdelmes, ikszes mérkőzésen a végjátékban veszítettünk el két pontot.