Hírek
vissza
2021/918

Döntetlen a Barca Academy ellen, iksz Gyirmóton

Döntetlen a Barca Academy ellen, iksz Gyirmóton

Három mérkőzésen két pontot gyűjtöttek a bajnokság hétvégi fordulójában középső korosztályaink. Az U14-esek Veszprémben kaptak ki 4-1-re, az U15-ösok Gyirmóton játszottak 1-1-es döntetlent, míg az U16-osaink kezéből az utolsó pillantban csúszott ki a győzelem a Barca Academy ellen. 

MLSZ regionális U15-ös kiemelt bajnokság, Nyugat: Gyirmót SE Győr-Király SE 1-1 (1-1). 

Király SE: Guzmics - Baumgartner, Breznovits, Tóth B., Kiss L. - Bodor (Gáspár), Gergely, Mayer M. - Gombás B., László D., Gombás M. Edző: Windisch Csaba. 

Gólszerzőnk: Gombás M.

Windisch Csaba, vezetőedző: - A mai mérkőzés hullámzó volt, hol az egyik, hol a másik csapat dominált mezőnyben, nekünk azonban több gólszerzési lehetőségünk volt, közelebb álltunk a győzelemhez.  

MLSZ regionális U16-os kiemelt bajnokság, Nyugat: Király SE-Barca Academy 3-3 (1-2).

Király SE: Ady - Fliegler, Karvalics, Mosonyi, Horváth D. - Szabó B. - Katona (Zsirai-Kiss), Király (Vilics), Horváth Ba., Baranyai - Nagy Á. Edző: Gombás Péter.  

Gólszerzőink: Baranyai, Katona, Fliegler. 

Gombás Péter, vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, egy távoli lövéssel megszereztük a vezetést. Ezután átvette az irányítást a vendég csapat, és megérdemelten egyenlített. Szünetben átbeszéltük a dolgokat, tudtunk váltani, helyzeteket kialakítani, és kétgólos előnyre tettünk szert. Már kezünkben éreztük a három pontot, mikor egy véleményes büntetőből szépítettek a vendégek, majd a 96. percben egalizáltak. Az első félidő második felét leszámítva elégedett vagyok a csapattal, ezen a mérkőzésen nagyon jól néztünk ki. Hogy a végén nem sikerült nyeri, azt nagyon sajnálom.  

MLSZ országos U14-es bajnokság, alap csoport, Nyugat:  Veszprém FC USE-Király SE 4-1 (2-1). 

Király SE: Bakucz M - Szakály (Szabó R.), Nyári D., Bakucz D., Károly - Kovács B., Szász, Polgár - Hegyi D. (Naisz), Sodics T., Tancsics. Edző: Németh Bálint. 

Gólszerzőnk: Tancsics. 

Németh Bálint, vezetőedző: - Talán kihoztuk a maximumot a mérkőzésből, az újabb vereség ellenére elégedett vagyok a csapatom játékával, türelmesnek kell maradnunk. Bakucz Mirkó, Károly Korvin, Kovács Bálint és Tancsics Dániel teljesítményét külön szeretném kiemelni.  

Kapcsolódó témák: U15-ös csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek