2020/914

Csornán járt U12-es és U13-as csapatunk

Csornán indította a bajnokságot U12-es és U13-as korosztályunk.

U13: Csornai SE-Király SE 1-0 (1-0).

Király SE: Bakucz M. - Szakály, Bakucz D., Kovács B., Deutsch - Samu, Pados, Hegyi - Szász, Horváth D., Sali. Csere: Kulcsár, Sodics T. Edző: Balogh István.

Balogh István, vezetőedző: - A hazaiakkal mindig szoros, izgalmas meccset szoktunk játszani, ezúttal sem volt másként. Sajnos, most a hazaiak örülhettek, bár a döntetlenre rászolgáltunk volna. Az első félidőben meddő mezőnyfölényben játszó Csorna egy szöglet utáni kavarodásból szerezett gólt. Szünet után már nekünk is voltak lehetőségeink, de nem tudtunk élni velük. A védekezésünk - hellyel-közzel - rendben volt, de a támadójátékunk továbbra is nagyon vérszegény. Időnk nincs a kesergésre, hiszen szerdán Celldömölkre utazunk, ahol újabb nehéz meccs vár ránk a megyei U14-es bajnokságban. Addig megpróbáljuk kijavítani a hibákat, és ha ez sikerül, győzelmi reményekkel mehetünk a Kemenesaljára!

U12: Csorna SE-Király SE 1-3 (0-2).

Király SE: Borhy - TANAI, TÓTH D., MÉSZÁROS, Kolompár, Németh H., Sodics, Marian R., Szabó B. Csere: MAGDICS, Németh B., Fülöp. Edző: Gombás Péter.

Gombás Péter, vezetőedző: - A srácok nagyon izgultak első idei bajnokijuk előtt, ez rányomta a bélyegét a játékunkra. Az első félidőben két pontrúgás után két gólos előnyre tettünk szert. Szünet után szépítettek a hazaiak, de hamarosan egy szép támadás végén újra két gól volt az előnyünk, amit meg is őriztünk a mérkőzés végéig. Tudunk mi ennél jobban is játszani, de gratulálok a csapatnak mert a védekezésünk végig rendben volt!