2020/1129

U17: csillagos ötös

U17-es együttesünk tovább robog a regionális bajnokságban, az őszi utolsó idegenbeli mérkőzésükön Szakályék kiütötték az Üstököst. U19-eseinknek ezúttal meg kellett elégedniük az egy bajnoki ponttal.

U19-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Üstökös FC Győr USE-Király SE 2-2 (1-1).

Király SE: Horváth A. - TAKÁCS K., JAGODITS, Hazafi, MAGYAROS - RESETERITS, MÁRFY - Vajda (Kis L. a 68. percben), NYÁRI, Skarpits (Fábián a 61. percben) - Horváth Cs. (Füst a 81. percben). Edző: Hajmási Milán.

Gólszerzők: Fördős a 38. és a 80., illetve Márfy a 24. és a 66. percben.

Hajmási Milán, vezetőedző: - Az első félidőben kiegyenlített volt a játék. Egy megpattanó lövés után szereztünk vezetést, melyet az ellenfél lemásolva, egy megpattanó lövéssel egalizált. A második félidőben egy szépségdíjas szabadrúgás után ismét nálunk volt az előny. Megvolt a lehetőségünk a harmadik gólra, de a helyzeteinket nem tudtuk berúgni. Egy védelmi könnyelműségünket a mérkőzés vége előtt sikerült a hazai csapatnak kihasználnia és kiegyenlítenie. Sajnálom, hogy Győrben hagytunk ismét két pontot. Következő héten úgy készülünk, hogy győzelemmel tudjuk lezárni a félévet.

U17-es regionális bajnokság, Észak-Nyugat: Üstökös FC Győr USE-Király SE 0-5 (0-2).

Király SE: KIRÁLY M. (Szlámer K. a 75. percben ) - Kovács Á. (Greffer B. a 46. percben), TÓTH M., Horváth B. (Tóth K. a 66. percben), RÁTKAI B. - KISS R., MÁRK L., SZABÓ B. (Fliegler Á. a 46. percben) - SZMOLEK Á., Bráder B. (Németh B. a 75. percben), SZAKÁLY B. Edző: Németh Bálint.

Gólszerzők: Szakály B. (3), Szmolek Á., Németh B.

Németh Bálint, vezetőedző: - Megérdemelt győzelmet arattunk, nagyon elégedett vagyok a látottakkal. Hétről hétre fejlődünk, lépésről lépésre haladunk, sajnálom, hogy már csak egy forduló van hátra, mert nagyon jó ritmusba kerültünk. Büszke vagyok a csapatomra, értékes győzelemmel zártuk le idegenben a félszezont. Jövő héten otthon, a Király Sportlétesítménybe kell felraknunk az i-re a pontot! Szakály Beni már második alkalommal szerzett mesterhármast, így már 14 gólnál tart, amit szeretnék kiemelni és gratulálni neki!