2020/1115

U11/U13: régiós C Bozsik-torna rengeteg helyzettel

Négy csapat, a Király SE, a Kőszeg, a Haladás VSE és a házigazda Tapolca részvételével tartották vasárnap a régiós "C" Bozsik-tornát Tapolcán, U11-es és U13-as korosztályokban.

U11-es korosztály:

Török Richárd, vezetőedző: - A járványügyi előírásoknak megfelelően zajlott a torna, amelyen nagyon jó mérkőzéseket játszott csapatunk. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezek gólra váltása nem mindig sikerült, így saját magunknak nehezítettük meg a mérkőzéseket. Ezzel együtt is összességében elégedett vagyok a látottakkal. A torna végén Majtényi András érdemelte ki a bozsikos oklevelet. Gratulálok neki és a csapat többi tagjának is!

U13-as korosztály:

Balogh István, vezetőedző: - Sajnos a kialakult járványhelyzet miatt a megszokott hat csapatból csak négy tudott eljönni Tapolcára, ezért kevesebb meccset játszottunk. Az első két mérkőzést kapott gól nélkül hoztuk le, a harmadikon pedig nagy csatát vívtunk a Haladással. Összességében elégedett lehetek, mert egy remekül előkészített pályán, három jó iramú, izgalmas mecset tudtunk játszani. A torna remekül szolgálta a fiúk fejlődését.