Hírek
vissza
2022/614

Bozsik-fesztivált rendeztünk

Bozsik-fesztivált rendeztünk

Telt ház előtt, nagyszerű hangulatban zajlott vasárnap délelőtt a Király Sportlétesítményben a szezonzáró U7-U8-as Bozsik-fesztivál, amelyen a mieink az ETO FC Győrrel, a Gyirmót SE Győrrel, az Illés Akadémiával, a Veszprém FC USE-vel és a CREDOBUS Tehetségközponttal mérhették össze erejüket.

 

 

 

Koman Vladimir, vezetőedző, U8: - Hat mérkőzésen öt győzelem és egy vereség volt a mérlegünk. Az ETO úgy tűnik a mumusunk, ellenük most sem sikerült nyernünk, pedig a gyerekek mindent megtettek. Összességében érződött, hogy a szezon végén járunk, a gyerekek már nem voltak olyan frissek, mint a korábbi tornákon, de ez teljesen érthető. Ezekkel együtt is jól fociztunk, sokat fejlődtünk ebben az idényben.

Eredmények:

Király SE-ETO FC Győr 0-1

Király SE-Illés Akadémia 2-0

Király SE-Veszprém FC USE 5-2

Király SE-Gyirmót SE Győr 5-0

Király SE-CREDOBUS Tehetségközpont 5-1

Vámos Márk, vezetőedző, U7: - Nagyon vártuk már, hogy hazai pályán rendezzük meg ezt az eseményt. Jó időnk volt, remek körülmények álltak rendelkezésünkre, és ebből egy remek kis fesztivál kerekedett. Ellenfeleink ismét az Illés Akadémia, a Veszprém, a Mosonmagyaróvár, a Gyirmót és az ETO FC Győr voltak, nagy büszkeség, hogy mindegyikkel felvettük a versenyt, sőt többnyire fölényben játszottunk. Két csapatot delegáltunk erre a tornára, 5-5 meccset játszott mindkét együttesem, 2-2 sorral, azaz 12 emberrel. A gyerekek így nem csak maximális játéklehetőséget kaptak, de az energiáikat is be tudták osztani, hiszen a két sornak köszönhetően kis pihenő után ismét maximális erőbedobással térhettek vissza a játéktérre. Mindenki - edzők, játékosok, szülők - láthatóan jól érezték magukat ezen a jól szervezett rendezvényen. A torna végén Király Gáborral együtt átadtuk az ajándékokat, elkészült a közös fotó minden résztvevővel, utána pedig következtek a csapatképek - ezek mind-mind plusz élményt jelentettek a gyerekeknek. A sorozat maximálisan elérte a célját, pozitív irányba mozdította el a gyerekek fejlődését, élmény volt nézni a meccseket.

 

Kapcsolódó témák: Labdarúgó utánpótlás U-8

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek