Hírek
vissza
2023/913

Biztosan lépett a megyei kupa következő fordulójába a Király SESzerző: Németh Zsolt

Biztosan lépett a megyei kupa következő fordulójába a Király SE

 

Bár az elején nem pörgött úgy Hegyi László csapata, ahogyan a vezetőedző elvárta, de szép támadások végén így is sikerült megnyugtató előnyt szereznie csapatának a tartalékosan érkező vendégek ellen. A második félidőben még nagyobb nyomást helyezett ellenfelére a vendéglátó, a tempó is felpörgött és szép akciók végén jó befejezésekkel aratott magabiztos győzelmet a Király SE.

 

 

Az elején látszott, hogy nem akar sok területet hagyni ellenfelének a Király SE. A hazaiak igyekeztek folyamatosan nyomás alatt tartani a vendégeket. Egy baloldali szöktetés után Fábián Bálint sprintelt nagyot majd középre játszott, ahol jó ütemben érkezett Kudron Dániel, aki védőjét megelőzve passzolt közelről a hálóba. Öt percre rá megint balról érkezett a labda középre, Kudron ismét jó ütemben érkezett és újra a kapuba talált. Alig három perc múlva a jobbról, nagy lendülettel érkező Horváth András kapott mintaszerű kiugratást és ballal a hosszúba lőtt. Alig nyolc percen belül három gólt lőtt tehát a Király. A vendégek 38 perc után jutottak el először a hazai kapuig, de az éles lövést Király Mátyás szögletre tolta.

A nagyszünet után újabb két gyors gól következett. A 48. percben Szabó Bálint kapott egy szép szöktetést középen. Egy csel és egy teljes fordulat után elegánsan gurított a kapuba. Kettő percre rá a mindig lendületesen, jól érkező Kudron lőtte be harmadik gólját. Az öt és feles sarkáról élesen vette be Iván Márk kapuját. Ekkor már érezhető volt, hogy eldőlt a továbbjutás sorsa. De nem lankadt a hazai lendület, és a vendégek akkor sem lehettek nyugodtak, ha épp náluk volt a labda, mert folyamatos volt a hazai nyomás, a letámadás. A 67. percben egy újabb szép gól született. Németh Gergő ment el a bal oldalon, az alapvonalról ívelt középre, ahonnan Szabó melle tálalt a tizenhatos vonalán álló Czöndör Gergő elé, aki egy igazítás után elegánsan a hosszú sarokban lőtt. Három perc múlva Kudron lépett ki szépen a jobb oldalon és lövése hatalmasat csattant a bal kapufa tövén. A kipattanóra Szabó érkezett és könnyedén a hálóba belsőzte azt. És még ekkor sem fogyott el a hazai puskapor, mert a 75. percben Kiss Krisztián vett le szépen egy balról érkező beadást, majd a jó helyzetben érkező Kudron elé tálalt, aki egy csel után belőtte negyedik gólját. A pontot az i-re Czöndör tette fel, aki két perccel a lefújás előtt Szabótól kapott remek passzt jobbról, és kapásból a hosszú sarokban gurított. A hátralévő időben a vendégek még megpróbáltak helyzetig jutni, de igazi veszélyt nem tudtak kialakítani a hazai kapu előtt. A Király SE meggyőző fölénnyel, magabiztosan lépett a sorozat 4. fordulójába.

 

Király SE – Csepregi SE 9-0 (3-0). - Király Sportlétesítmény, Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa mérkőzés, vezette: Pintér Benedek (Pázsi Bálint, Papp János)

Király SE: Király – Marton (Horváth D. 46.), Kalmár (Kiss R. 62.), Fábián (Kiss K. 62.), Kudron, Németh G., Rózsás, Horváth An., Csákvári (Czöndör 46.), Potyi (Szabó 46.), Sipőcz

Edző: Hegyi László

Csepregi SE: Takács K. (Iván 46.) – Kótai, Kurucz (Sós 42.), Koósz, Simon, Takács Ke., Törzsök (Takács B. 62.), Reichradt, Nika, Sándor, Takács D.

Edző: Steiner Zsolt

Gólszerzők: Kudron (4) 12., 17., 50., 75., Horváth An. 20., Szabó B. (2) 48., 70., Czöndör (2) 67., 88.

 

Hegyi László: - Kicsit lassan, álmosan kezdtük a mérkőzést, de sikerült gyorsan két gólt szereznünk, amelyek szép akciók után születtek. A magabiztosság megvolt a csapatban, de a gyors, lendületes játék az első félidőben hiányzott. A második félidőben már lehetett látni, hogy ekkora különbség is van a két csapat között és szép támadások után szép befejezéseket láthattunk.

 

Kapcsolódó témák: Felnőtt labdarúgás

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
1812345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
222728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek