Hírek
vissza
2023/312

Az UP csapataink között az U17 volt a legeredményesebb szombatonSzerző: Németh Zsolt

Az UP csapataink között az U17 volt a legeredményesebb szombaton

 

U12-es és U13-as csapatunk Zalaegerszegen vendégszerepelt. A fiatalabbak meccse az utolsó negyedben dőlt el a hazaiak javára, míg a nagyobbak, bár egygólos vereséget szenvedtek, jó mérkőzést játszottak és pontot, akár pontokat is érdemelhettek volna.

Az U13-as gárda itthon kezdett rosszul a Paks ellen és ez megbosszulta magát. Később már jól játszottak, de nem tudtak pontot szerezni a fiúk. Az U17-es csapat viszont jó játékkal, három gólt rúgva győzött szintén hazai bajnokiján.

 

 

U12-es bajnoki mérkőzés:

Zte - Király SE 3:1

Eredmény: 1:0, 0:1, 0:0, 2:0

Gólszerző: Varga Máté

 

Kiss Gábor értékelte a találkozót:

Jó iramú, küzdelmes találkozón az utolsó negyedben történt események döntötték el a mérkőzést. A szél kicsit nehezítette a játékot, de a játékosok jól alkalmazkodtak a körülményekhez. Az utolsó negyedben sajnos egy öngóllal került újra előnybe ellenfelünk, majd egy védelmi hibát kihasználva állították be a végeredményt. Minden megpróbáltak a fiúk, de csak kapufáig jutottak. Egy jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel. A hibákat próbáljuk javítani s tovább haladni a megkezdett úton.

 

 

U13-as bajnoki mérkőzés

ZTE FC- Király SE 1:0 (0:0, 0:0, 1:0, 0:0)

 

Krancz Bá. - Iván Cs., Börzsei P., Fülöp B., Várkonyi Cs. - Németh B., Németh H., Kósa B. - Szabó D.

Csereként pályára lépett: Horváth-Barton M., Sodics M., Hegyi M.

 

Németh Bálint így látta a mérkőzést:

- A bajnokság egyik legjobb, ha nem a legjobb csapata ellen szenvedtünk 1-0-ás vereséget úgy, hogy ez az eredmény fordítva is alakulhatott volna.

Nagyon elégedett vagyok a mérkőzéssel és sajnálom a játékosaimat, hogy ez a teljesítmény nem párosult győzelemmel, rászolgáltak volna.

Ez a bajnokság és az ilyen színvonalú mérkőzések megérdemelnének olyan játékvezetést - három tagú, nem egy személyes - amivel megtisztelik a játékosokat, akik egész héten keményen dolgoznak.

Gratulálok a csapatomnak és sok sikert kívánok az egerszegieknek a továbbiakban.

 

 

U14 országos alap nyugati csoport

Király SE - Paksi FC 1-3 (0-2)

 

Gól: Puporka A.

 

Összeállítás:

Tóth D. - Harangozó M. (KÓSA B. 41.p), Börzsei P., Turczi D., Szász Á. (Tanai F. 62. p) - MÉSZÁROS B., KOLOMPÁR Z. - Karvalics B., Szabó B., SODICS M. (Németh B. 53.p) - PUPORKA A.

 

A csapat edzője, Schimmer Szabolcs értékelte a meccset:

Sajnos adtunk 15 perc előnyt a vendégcsapatnak, amit köszöntek szépen és ki is használtak. Gyorsan 0-2 lett az eredmény. Ezután viszont megérkeztünk a mérkőzésbe és innentől kezdve már sokkal inkább az történt a pályán amit mi szerettünk volna. Hogy nem szereztünk legalább egy pontot azt csak magunknak köszönhetjük. Azonban ha abban a felfogásban játszunk a jövőben az egész mérkőzésen, mint ma az utolsó 60 percben, akkor lesz még sikerélményben része a csapatunknak.

 

 

U17-es bajnoki mérkőzés:

Király SE - Budai FC 3-1(2-1) 

Kovács Ár. - Kovács Á.(Vass D.82.), Horváth Ba., Karvalics K., Mosonyi M., Horváth D., Nagy Á., Vilics M. (Király K.67.), Katona R. (Kovács Sz.80.), Baranyai N. (Németh Kr.82.), Szabó B.

Gól: Baranyai N., Szabó B., Vilics M.

 

Gombás Péter így látta a találkozót:

Az egész mérkőzés folyamán a mi akaratunk érvényesült. A védekezésünk ismét jó volt, támadásban léptünk előre de még mindig nem vagyok vele elégedett. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak a győzelemhez, mert egy jól felkészített, focizni akaró csapatot sikerült legyőzni!

 

Vasárnap:

U15-ös bajnoki mérkőzés:

Király SE - Goldball’94 FC 2-2 (1-2)

Bakucz M.- SODICS T., Nyári, BAKUCZ D., Károly K.- Iváncsics, Gombás B., Szász F.- Samu (Kovács B. 47.p.), Tancsics (Tóth-Vig 65.p.), Hegyi (Kulcsár 55.p.)

Gólok: Iváncsics, Bakucz D.

 

Kiállítva: Gombás B.

 

Kovács Zsolt így látta a fordulatos mérkőzést:

Vasárnap délelőtt a Goldball csapatát fogadtuk a Király Sportlétesítményben. Jól kezdtük a mérkőzést, uraltuk a találkozót, sőt négy komoly gólszerzési lehetőségünk is volt. Szerencsére a kihagyott helyzetek nem bosszulták meg magukat, Károly labdaszerzése után Iváncsics átlövéséből meg is szerezte a vezetést. Sokáig nem örülhettünk, hiszen szinte a középkezdésből gólt kaptunk. Majd a lefújás előtt újabb hibáink után a semmiből a vezetést is megszerezte az ellenfelünk.

Második félidőt idegesen, kapkodva kezdtük, nem a játékra koncentráltunk, bár így is megvoltak a lehetőségeink. Cserékkel próbáltunk frissíteni, de a kapu előtt rendre rossz döntést hoztunk. 2-1 állásnál Bakucz Mirkó egy óriási bravúrral tartotta életben reményeinket. Aztán lefújás előtt 10 perccel Gombás második sárga lapját is megkapta. Amit utána a csapatom tett, arra nagyon büszke vagyok, 10 emberrel is az ellenfelünket a kapuja elé szorítottuk. A vége előtt Szász remek pontrúgása után Bakucz Dominik egalizálta az eredményt. Sőt a hosszabbításban még mérkőzés labdánk is volt.

Nehéz passzban vagyunk, és egy sima mérkőzést nehézzé tettünk, jelenlegi helyzetünkben a bajnokságban minden pontért meg kell izzadnunk.

 

Az utolsó 10 percért a csapatnak gratulálok, ha ezen az úton megyünk tovább lesz még sok örömre okunk.

 

Képek

Kiemelt videó
Tigris Kupa U11 tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
48123
4945678910
5011121314151617
5118192021222324
5225262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek