Hírek
vissza
2023/312

Az UP csapataink között az U17 volt a legeredményesebb szombatonSzerző: Németh Zsolt

Az UP csapataink között az U17 volt a legeredményesebb szombaton

 

U12-es és U13-as csapatunk Zalaegerszegen vendégszerepelt. A fiatalabbak meccse az utolsó negyedben dőlt el a hazaiak javára, míg a nagyobbak, bár egygólos vereséget szenvedtek, jó mérkőzést játszottak és pontot, akár pontokat is érdemelhettek volna.

Az U13-as gárda itthon kezdett rosszul a Paks ellen és ez megbosszulta magát. Később már jól játszottak, de nem tudtak pontot szerezni a fiúk. Az U17-es csapat viszont jó játékkal, három gólt rúgva győzött szintén hazai bajnokiján.

 

 

U12-es bajnoki mérkőzés:

Zte - Király SE 3:1

Eredmény: 1:0, 0:1, 0:0, 2:0

Gólszerző: Varga Máté

 

Kiss Gábor értékelte a találkozót:

Jó iramú, küzdelmes találkozón az utolsó negyedben történt események döntötték el a mérkőzést. A szél kicsit nehezítette a játékot, de a játékosok jól alkalmazkodtak a körülményekhez. Az utolsó negyedben sajnos egy öngóllal került újra előnybe ellenfelünk, majd egy védelmi hibát kihasználva állították be a végeredményt. Minden megpróbáltak a fiúk, de csak kapufáig jutottak. Egy jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel. A hibákat próbáljuk javítani s tovább haladni a megkezdett úton.

 

 

U13-as bajnoki mérkőzés

ZTE FC- Király SE 1:0 (0:0, 0:0, 1:0, 0:0)

 

Krancz Bá. - Iván Cs., Börzsei P., Fülöp B., Várkonyi Cs. - Németh B., Németh H., Kósa B. - Szabó D.

Csereként pályára lépett: Horváth-Barton M., Sodics M., Hegyi M.

 

Németh Bálint így látta a mérkőzést:

- A bajnokság egyik legjobb, ha nem a legjobb csapata ellen szenvedtünk 1-0-ás vereséget úgy, hogy ez az eredmény fordítva is alakulhatott volna.

Nagyon elégedett vagyok a mérkőzéssel és sajnálom a játékosaimat, hogy ez a teljesítmény nem párosult győzelemmel, rászolgáltak volna.

Ez a bajnokság és az ilyen színvonalú mérkőzések megérdemelnének olyan játékvezetést - három tagú, nem egy személyes - amivel megtisztelik a játékosokat, akik egész héten keményen dolgoznak.

Gratulálok a csapatomnak és sok sikert kívánok az egerszegieknek a továbbiakban.

 

 

U14 országos alap nyugati csoport

Király SE - Paksi FC 1-3 (0-2)

 

Gól: Puporka A.

 

Összeállítás:

Tóth D. - Harangozó M. (KÓSA B. 41.p), Börzsei P., Turczi D., Szász Á. (Tanai F. 62. p) - MÉSZÁROS B., KOLOMPÁR Z. - Karvalics B., Szabó B., SODICS M. (Németh B. 53.p) - PUPORKA A.

 

A csapat edzője, Schimmer Szabolcs értékelte a meccset:

Sajnos adtunk 15 perc előnyt a vendégcsapatnak, amit köszöntek szépen és ki is használtak. Gyorsan 0-2 lett az eredmény. Ezután viszont megérkeztünk a mérkőzésbe és innentől kezdve már sokkal inkább az történt a pályán amit mi szerettünk volna. Hogy nem szereztünk legalább egy pontot azt csak magunknak köszönhetjük. Azonban ha abban a felfogásban játszunk a jövőben az egész mérkőzésen, mint ma az utolsó 60 percben, akkor lesz még sikerélményben része a csapatunknak.

 

 

U17-es bajnoki mérkőzés:

Király SE - Budai FC 3-1(2-1) 

Kovács Ár. - Kovács Á.(Vass D.82.), Horváth Ba., Karvalics K., Mosonyi M., Horváth D., Nagy Á., Vilics M. (Király K.67.), Katona R. (Kovács Sz.80.), Baranyai N. (Németh Kr.82.), Szabó B.

Gól: Baranyai N., Szabó B., Vilics M.

 

Gombás Péter így látta a találkozót:

Az egész mérkőzés folyamán a mi akaratunk érvényesült. A védekezésünk ismét jó volt, támadásban léptünk előre de még mindig nem vagyok vele elégedett. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak a győzelemhez, mert egy jól felkészített, focizni akaró csapatot sikerült legyőzni!

 

Vasárnap:

U15-ös bajnoki mérkőzés:

Király SE - Goldball’94 FC 2-2 (1-2)

Bakucz M.- SODICS T., Nyári, BAKUCZ D., Károly K.- Iváncsics, Gombás B., Szász F.- Samu (Kovács B. 47.p.), Tancsics (Tóth-Vig 65.p.), Hegyi (Kulcsár 55.p.)

Gólok: Iváncsics, Bakucz D.

 

Kiállítva: Gombás B.

 

Kovács Zsolt így látta a fordulatos mérkőzést:

Vasárnap délelőtt a Goldball csapatát fogadtuk a Király Sportlétesítményben. Jól kezdtük a mérkőzést, uraltuk a találkozót, sőt négy komoly gólszerzési lehetőségünk is volt. Szerencsére a kihagyott helyzetek nem bosszulták meg magukat, Károly labdaszerzése után Iváncsics átlövéséből meg is szerezte a vezetést. Sokáig nem örülhettünk, hiszen szinte a középkezdésből gólt kaptunk. Majd a lefújás előtt újabb hibáink után a semmiből a vezetést is megszerezte az ellenfelünk.

Második félidőt idegesen, kapkodva kezdtük, nem a játékra koncentráltunk, bár így is megvoltak a lehetőségeink. Cserékkel próbáltunk frissíteni, de a kapu előtt rendre rossz döntést hoztunk. 2-1 állásnál Bakucz Mirkó egy óriási bravúrral tartotta életben reményeinket. Aztán lefújás előtt 10 perccel Gombás második sárga lapját is megkapta. Amit utána a csapatom tett, arra nagyon büszke vagyok, 10 emberrel is az ellenfelünket a kapuja elé szorítottuk. A vége előtt Szász remek pontrúgása után Bakucz Dominik egalizálta az eredményt. Sőt a hosszabbításban még mérkőzés labdánk is volt.

Nehéz passzban vagyunk, és egy sima mérkőzést nehézzé tettünk, jelenlegi helyzetünkben a bajnokságban minden pontért meg kell izzadnunk.

 

Az utolsó 10 percért a csapatnak gratulálok, ha ezen az úton megyünk tovább lesz még sok örömre okunk.

 

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
09123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek