Hírek
vissza
2023/1213

Az U7-es keret sokat fejlődött, igazi csapattá kovácsolódottSzerző: Németh Zsolt

Az U7-es keret sokat fejlődött, igazi csapattá kovácsolódott

 

A mögöttünk álló félév korosztályok szerinti értékelését Kiss Gábor gondolataival indítjuk, aki az U7-es csapat munkájáról számol be.

 

 

A legfontosabb célkitűzésünk ebben a korosztályban, hogy a játékosok szeressék, imádják a focit. Különböző játékos feladatokon, gyakorlatokon keresztül ismerkedjenek meg a labdarúgás alapjaival. A kétlépcsős kiválasztási rendszer első korosztálya a 2017-esek. Egy nagyon ígéretes, összetartó, lelkes és elhivatott kis csapat alakult ki a félév során.

Heti három edzéssel és két szakemberrel folyamatosan fejlődtek a hetek, hónapok alatt. Megismerték az alapfelállást a 3v3 elleni játékban. A korosztálynak megfelelő alapelveket elsajátították támadásban és védekezésben is. A helyi Bozsik tornákon és a kiemelt régiós Bozsik fesztiválokon rendre kimagasló, eredményes teljesítményt nyújtottak, ahol akadémiákkal és tehetségközpontokkal mérkőztek meg hétről hétre. Folyamatosan éhesek az új dolgokra, mindig tanulni, fejlődni szeretnének és játszani, focizni. A kitűzött célokat elértük, hiszen mindenük a sport, azon belül is a labdarúgás.

Még nagyon fiatalok, de már igazi csapatként funkcionálnak. Bízom benne, hogy fejlődésük töretlen marad, s a következő félévben újabb szintre érnek el. S továbbra is megmarad a lelkesedésük, motivációjuk és hihetetlen kitartásuk.

Másik fontos dolog a képzésük mellett a pozitív tanulási környezet számukra. Sok dicséret, jókedv és fejlődés jellemezte a félév munkáját.

Ennek tükrében bátran kijelenthetem, hogy nagyon nagy fejlődésen mentek át a játékosok, s egy hasznos félévet abszolváltunk. Maximális dicséret illet minden egyes kis játékosunkat.

Külön szeretném megköszönni a szülők segítségét, kitartását és türelmét, illetve kollégáim Dancs Zoltán és Koman Vladimír óriási, befektetett munkájukat, mellyel rengeteget tettek a játékosok fejlődéséért. Sajnos Voli bácsi ma már nincs közöttünk, de hálás szívvel gondolunk rá és a fiúkkal végzett munkájára.

 

Jövőre folytatjuk!

 

Kapcsolódó témák: Labdarúgó utánpótlás U-7
Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
31293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek