2022/528

Átvettük a bajnoki ezüstérmeket

Hazai döntetlennel és ezüstéremmel zárt a 2021/22-es bajnoki szezont megyei I-es labdarúgócsapatunk.

Király SE-Kőszegi Lóránt FC 0-0. - Király Sportlétesítmény, megyei I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Bíró O.

Király SE: Király M. - Takács D., Schimmer, Subicz, Vigh - Kalmár (Devecseri a 61. p.), Szalay, Auer - Tamás B. (Kudrion a 61. p.), Németh D., Németh G. (Kiss K. a 61. p.) Edző: Hegyi László.

Kőszeg: Németh M. - Németh A. (Prán A. a 46. p.), Rácz, Csuka, Kovács D. - Rákhelyi M. - Németh L. (Molnár Cs. a 70. p.), Szabella (Seper a 81. p.), Csák, Szűcs - Prán D. (Lintner a 81. p.). Edző: Őri Gábor.

A Vas megyei I. osztályú bajnokság záró fordulójában, a Király Sportlétesítményben eseménytelen első félidőt követően a második játékrészben a Király SE többször is nagyon közel járt a győztes találat megszerzéséhez, de vagy Németh kapus bravúrjai, vagy a kőszegi védők önfeláldozó bevetődései megakadályozták, hogy Kudronék bevegyék a vendégkaput. A találkozót követően az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának első embere, Dobány Lajos adta át csapatunk tagjainak az ezüstérmeket és a 2021/22-es bajnokság második helyezettjének járó serleget.

Hegyi László: - Szenvedős mérkőzés volt, amit a helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk. A vendégek szervezetten védekeztek, nekünk pedig ezúttal nem sikerültek a befejezések.