2022/730

A Vép volt az ellenfél

Utolsó tét nélküli mérkőzését vívta szombat délelőtt Vépen a két hét múlva esedékes táplánszentkereszti megyei bajnoki rajtra, és a jövő szombati Practical VLS Veszprém elleni MOL Magyar Kupa főtáblás mérkőzésre készülő csapatunk.

Hegyi László  vezetőedző különböző okok miatt több játékosát is nélkülözte a találkozón, amelyen a Horváth Ale. - Takács D., Horváth And., Kiss K., Vigh - Kalmár, Reseterits - Verasztó, Csákvári, Németh G. - Halmosi sárga-szürke kezdő tizenegy futott ki a pályára. Bár vépi ziccerrel indult a meccs, válaszul Németh Gergő tekert egy kapufát, majd a 6. percben lőtt egy szép gólt, amire a 19. percben a hazaiak Takács Márton révén büntetőből válaszoltak. A felázott talajon nem volt könnyű futballozni, a labda a pálya közepén többször is elakadt egy-egy tócsában, de ez Halmosit nem zavarta, amikor a 43. percben meglőtte csapatunk második gólját. 2-1-es szombathelyi vezetéssel fordultak a második félidőre a csapatok, szünet után csereként pályára lépett a mieinknél Kudron Dániel és Baranyai Kevin is. Utóbbi be is talált a kapuba, s mivel Németh Gergő is értékesített egy büntetőt, ráadásul Verasztó Barnabás is beköszönt, ezzel a KSE 5-1-es sikerrel hangolt a közelgő tétmeccsekre. Hegyi László a mérkőzés után így értékelt: - Ez az idegenbeli találkozó remekül illeszkedett a felkészülési programunkba, magabiztos győzelmet arattunk egy jó Vép otthonában.