Hírek
vissza
2023/416

A sorozatterhelést is bírta az U15, győzelem KaposváronSzerző: Németh Zsolt

A sorozatterhelést is bírta az U15, győzelem Kaposváron

U15-ös csapatunk megmutatta, hogy akkor is lehet nyerni, ha nem megy úgy a játék, mint máskor. Jó felfogásban, akarattal, elszántsággal focizva is meg lehet nyerni egy mérkőzést. Kellett ehhez a kiváló kapusteljesítmény is, de az idegenbeli siker a csapaté!

U15-ös bajnoki mérkőzés:

Kaposvári Rákóczi BFLA - Király SE 0-2 (0-0)

TÓTH G.- Sodics T. (SINKÓ 41.p.), NYÁRI D., KOVÁCS B., Károly (Tóth-Vig 63.p.)- BAKUCZ D., GOMBÁS B., IVÁNCSICS- Szász F. (Kulcsár 59.p.), Tancsics (Samu 41.p.), Hegyi D. (Bakucz M. 62.p.)

 

Gólok: Bakucz D., Hegyi D.

 

Kovács Zsolt így értékelte az idegenbeli sikert:

Vasárnap 11:00 órakor Kaposvárra látogattunk, ami tipikus 6 pontos mérkőzés volt, hiszen közvetlen rivális csapatról volt szó. 

A 9. napon ez a harmadik mérkőzésünk volt, ami nagyon meglátszott a csapaton, főleg fejben, hiszen több játékosom is lassan és körülményesen gondolkodott.

A Kaposvár csapata dominált, de mindkét kapu előtt akadtak nagy gólszerzési lehetőségek. Amikből az előző mérkőzéseken betaláltunk, azok most kimaradtak. Szerencsére Tóth Geri is nagyszerű napot fogott ki nálunk a kapuban. Valamint szeretném kiemelni a Nyári-Kovács tengelyt, akik hetek óta nagyszerűen teljesítenek, és nem véletlen, hogy az utolsó 3 mérkőzésen összesen 2 gólt kaptunk.

Félidőben megbeszéltük a srácokkal, hogy ez a nap ma nem a jó játékról fog szólni, elő kell venni az alázatot és az akaratot, hogy át tudjunk lendülni a holtponton. 

A második félidőben teljesen más, egy jobb felfogásban futballozó csapatot láttam tőlük. Sőt egy szép Bakucz D- Szász kényszerítő után Bakucz megszerezte a vezetést, bal lábbal szépen kilőtte a felső sarkot. Ez még nagyobb erőt adott a csapatunknak és láthatóan megfogta a hazai csapatot.

Félidő felénél Bakucz tette le a labdát 20 méterre a kaputól, a szabadrúgása után a kipattanóra Hegyi eszmélt leghamarabb, ezzel megduplázva az előnyünket. 

Ekkor a Kaposvár csapata mindent egy lapra feltéve támadott, de mindig volt egy blokkoló láb, egy becsúszó szerelés, vagy egy Tóth Geri bravúr. 

A mai győzelem a szív diadala volt, a szerencséjükért nagyon megdolgoztak a fiúk! A második félideje teljesítményéért gratulálok! Büszke vagyok a CSAPATOMRA! 

Kapcsolódó témák: U15-ös csapatunk

Képek

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek