2020/828

Cél a 8 közé jutás minden korosztályban

A hétvégén megkezdődnek a küzdelmek négy utánpótlás bajnokságban is. A két idősebb korosztályunk (U17, U19) szombaton utazik Ménfőcsanakra, míg az U14 (10.00) és az U15 (10.00) vasárnap a Király Sportlétesítményben fogadja a Ménfőcsanak ESK-t. Hajmási Milán utánpótlás szakmai vezetőt a felkészülési időszakról és a várakozásokról kérdeztük.

- Az U14-es, U15-ös, U17-es és az U19-es csapatainkat is az első nyolc közé várjuk a MLSZ Regionális Bajnokság Észak-nyugati csoportjában - szögezte le Hajmási Milán. - A felkészüléssel kapcsolatban vegyesek az érzéseim, voltak hiányzóink szinte minden korosztályban, ezzel együtt, akik rendszeresen jártak az edzésekre, azokkal jól lehetett dolgozni, haladni. Azt gondolom, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgainkat, látjuk az erősségeket és a hibákat is. Csapatonként 1-2 új igazolás érkezett, de ők minőséget képviselnek. Az edzőmérkőzések között akadt sok pozitívum és néhány negatívum is, az előbbit próbáljuk majd felvinni a pályára a bajnokikon is, az utóbbi kapcsán pedig addig a hibákat kijavítani. U14-eseinknek új lesz a régiós bajnokság mezőnye, az eggyel idősebbeké szintén egy jó társaság, a két nagyobb korosztályból pedig az U17 egy fiatal brigád, sok 2005-ös fiú csatlakozott a 2004-esekhez, és itt a vezetőedző is új, úgyhogy biztosan kell idő, amíg összerázódnak. Az U19-eseink szereplése pedig szorosan függ majd attól, hogy a felnőtt csapatunk kikre tart igényt hétvégente, mivel az U19-es és a felnőtt mérkőzések közül sok egy időben lesz - mondta Hajmási Milán.