2024/210

A második félidőben kerekedett felül a Csorna a mai edzőmérkőzésenSzerző: Németh Zsolt

A második félidőben kerekedett felül a Csorna a mai edzőmérkőzésen

Az NB III. Észak-Nyugati csoportjában szereplő Csornai SE vendégeként folytatta a felkészülési mérkőzések sorozatát a Király SE. A házigazda csapatot a múlt év végén vette át Horváth Rudolf, aki Urbán Flóriánt követte a vezetőedzői poszton. Az első félidőben mezőnyben gyúrték egymást a csapatok, komolyabb helyzet nélkül. A második 45 percben viszont érvényesítette fölényét és öt gólt rúgott a Csorna.

Csornai SE - Király SE 5-0 (0-0) felkészülési mérkőzés, Csorna

Csornai SE:

Ásványi B. – Kovács P., Németh B., Bolla B., Nagy K., Tóth A., Varga B., Somogyi-Bakos B., Szlaka M., Márton A., Németh B.

Cserék: Lázár M., Kantó Zs., Szőke M., Ladjánszki Zs., Vizler L.

Vezetőedző: Horváth Rudolf

Király SE:

Horváth A. – Sipőcz B., Kiss K, Takács D., Rózsás D., Szabó B., Tóth M., Potyi G., Németh G., Fábián B., Halmosi P.

Cserék: Szlámer K., Kudron D., Csákvári Zs., Vilics M. (Mindenki pályára lépett.)

Vezetőedző: Hegyi László

A Király SE vezetőedzője így értékelte a találkozót:

„A mérkőzés első 45 percében nem született gól, mindkét csapat a megszokottnál lassabban, monoton módon játszott. A hazaiak azért többet birtokolták a labdát és fölényben futballoztak, de ez a szünetig gólokban nem mutatkozott meg, jól egyensúlyoztuk ezt a védekezésünkkel. A második félidőben viszont több helyzetet alakított ki a Csorna és a védekezésünkbe csúsztak hibák, amit jól használt ki a házigazda. Ezúttal nem sikerült úgy játszanunk, mint az NB II-es Ajka otthonában, így a Csorna győzelme ilyen arányban is megérdemelt volt.”