2019/1028

A Király U13 sok góllal, a Király U12 drámai csatában győzte le az Üstököst

A Király U13 hatot rúgott egyet sem kapott az Üstökös Győr elleni bajnokin vasárnap. A Király U12 0:3-ról ált fel és aratott győzelmet hazai pályán!

Király U13-Üstökös Győr U13 6:0 (1:0)

MLSZ U13 I.o ÉNY 8. ford.
gólsz Gombás M 22' Gombás B 36' 55' 60' Gáspár T 48' Deutsch Á 51'

Király U13: Varju V, Zsirai B, Wilhelm B, Hirsch-Nagy M, Szabó B, Gergely B, Baumgartner D, Gombás B, Gombás M, Deutsch Á, Breznovits K Csere: Kiss L, Gáspár T, Mayer M, Bodor Á, Varga M

Hujber Bálint, a Király U13 edzője: A kezdő sípszót követően azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Rengeteg gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki. Vagy a kapus védett bravúrral vagy épp a betömörülő győriek blokkoltak, így csak egy gólos előnnyel vonultunk a szünetre. A második félidőt ugyanúgy folytattuk, ahogy az elsőt abbahagytuk. Rendre az ellenfél kapuja előtt voltunk, így a helyzeteink döntő többségét sikeresen kihasználva megérdemelten győztünk.

Király U12- Üstökös Győr U12 4:3 (0:2)

MLSZ U12 I.o ÉNY 8. ford

gólsz: Bakucz D 42' 49' 60' Sodics T 52' ill Pócza D 2' 35' Bordács Z 19'

Király U12: Tóth Gergő- Nyári D., Bakucz D., Pados B., Kovács D., Kovács B., Szász F., Samu D., Sodics T. Cserék: Spitzer L., Horváth D., Naisz Á., Farkas B., Bakucz M.

Balogh István, a Király U12 edzője: Győzelem, három gólos hátrányból! Vasárnap egy hozzánk hasonló tudású csapat, a győri Üstökös látogatott a Király Sportlétesítménybe. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, hamar kétgólos hátrányba kerültünk, a 35.percben pedig már 0-3 volt az eredmény. A Lurkó, Sopron, Csorna, Nagykanizsa négyes összesen két gólra volt képes ellenünk, most pedig egy félidő alatt kaptunk hármat.A támadásaink legalább veszélyesek voltak, de ekkor még minden ziccerünket kihagytuk. Aztán a 42.percben fordult a kocka. Kapitányunk, Bakucz Dominik elkapta a fonalat, Kovács Bálint összekapta a védelmet és a többiek is feljavultak. Ellenfelünket folyamatos nyomás alatt tartottuk, melyet csakúgy mint múlt héten a Kanizsaiak, ők sem bírtak, így az utolsó percben sikerült fordítanunk! Rendkívül büszke vagyok a gyerekekre, ismét bizonyították hogy nagyszerű karakterek, akik soha, semmilyen körülmények között nem adják fel, bármi is az eredmény!

3417181920212223