2023/310

A Jánosháza VSE látogat szombaton a Király SportlétesítménybeSzerző: Németh Zsolt

A Jánosháza VSE látogat szombaton a Király Sportlétesítménybe

A tabella 14. helyén álló Jánosháza lesz a Király SE következő vendége, a Vas Megyei I. osztályú bajnokság 18. fordulójában.

A mérkőzést, amely 15 órakor kezdődik, Horváth Patrik vezeti, Kiss Gábor és Horváth Barnabás Attila lesz a két asszisztens.

A Jánosháza három győzelemmel, három döntetlennel és tizenegy verséggel a 14. helyen áll a tabellán a Söpte SE és a Büki TK előtt. Érdekesség, hogy mindhárom győzelmüket 3-1 arányban érték el. Előbb a Bük ellen majd a Táplán otthonában, utoljára pedig hazai pályán, a Söpte ellen, október elsején, még a 8. fordulóban. Azóta hét verség és két döntetlen (a Sárvár és Rábapaty ellen) a mérlegük. A téli szünetben Bodor Tibor helyett a régi edző, Vágusz Arnold kapott újra bizalmat, ő irányítja a csapatot, amely az idei első fordulóban Répcelakon szenvedett 5-0-ás verséget majd otthon kapott ki 1-0-ra a Szarvaskendtől, amelynek otthonában, augusztusban 2-2-es döntetlent ért el.

Ráadásul ezen a találkozón már a 37. percben kiállították a Jánosháza idei legeredményesebb gólszerzőjét, Szép Dánielt, aki eddig hatszor vette be az ellenfelek kapuját.

A papírforma tehát nem a vendégek mellett szól, ugyanakkor nagy hiba volna előre könnyűnek elkönyvelni a mérkőzést.

Nem becsüljük le az ellenfelet, de mindenképpen a győzelem lesz a célunk. – mondta Hegyi László, a Király SE vezetőedzője, aki így folytatta: Eredményes, jó futballt bemutatva szeretnénk itthon tartani a három pontot. A heti edzésmunkát elvégeztünk, igaz sérülések és betegségek is voltak, de remélem, hogy szombatra minél többen rendbejönnek. Ugyanakkor minden bizonnyal lesz lehetőségük a fiataloknak is arra, hogy bizonyítsanak.

Hazai oldalon továbbra is Halmosi Péter a legeredményesebb gólok tekintetében, ő eddig kilencet lőtt. A Körmenden elért mesterhármasának köszönhetően már csak egy találattal áll mögötte Reseterits Bálint. Hetet rúgott Csákvári Zsolt, hatot Velekei Bence.