2022/118

A hétvégén Tigris-kupa

Egy év szünet után rendezzük meg újra a Tigris-kupa teremlabdarúgó tornát, kiváló ellenfeleket, színvonalas versenyzési lehetőséget biztosítva ezzel U8-U9-U10-U11-es korosztályainknak. A hétvégi tornák helyszíne a répcelaki sportcsarnok, szombaton délelőtt az U10-esek kezdenek, majd az U8-asok zárnak. Vasárnap előbb az U11-eseké a pálya, majd az U9-esek következnek. Belépés csak érvényes védettségi igazolvány birtokában!

Tavaly a járványügyi előírások és pandémiás helyzet sem tette lehetővé, hogy folytassuk a 2020-ben életre hívott Tigris-kupa utánpótlás labdarúgó teremtornát, ami a legkisebb korosztályok tapasztalatszerzését volt hivatott elősegíteni.

- Nagy öröm számunkra, hogy év szünet után újra lehetőség nyílott megfelelő színvonalú versenyzési lehetőséggel előmozdítani csapataink, és a meghívott vendég együttesek fejlődését. Úgy érezem, minden korosztályban sikerült olyan mezőnyt felvonultatni, amely garantálja, hogy a torna végén minden egyes játékos új, hasznos, előremutató tapasztalatokkal, élményekkel térjen majd pihenőre - fogalmazott Hajmási Milán, a Király SE utánpótlás szakágvezetője.

Szombaton az U10-esek és az U8-asok lépnek pályára, mindkét korosztályban nyolc-nyolc csapat küzd meg egymással, két-két csoportban. A mérkőzések 13 percesek.

Vasárnap az U11-esek és az U9-esek veszik birtokba a csarnokot, az idősebbeknél nyolc, a fiatalabbaknál tíz csapat versenyez majd, a meccsek itt is 13 percig tartanak.

Ami pedig a Répce Sportcsarnokban érvényben lévő covid-protokollt illeti:

- Az eseményre belépés csak érvényes védettségi igazolvány birtokában (plasztikkártya és/vagy applikáció), illetve 18 év alatti nem oltottaknak csak védett személy kíséretében

- A létesítménybe kizárólag maszkban lehet belépni és tartózkodni, ez vonatkozik a közösségi terekre (aula) és a lelátóra is

- A sportolók, edzők, játékvezetők mentességet kapnak a maszkviselés alól, de csak és kizárólag az öltöző folyóson, az öltözőkben, és a játéktéren, az aulában, lelátón nekik is kötelező maszkot viselni

- A büfében történő fogyasztáskor természetesen nem kötelező a maszkhasználat