2022/812

A hétvége utánpótlás eredményei

A hétvégén is edzőmérkőzéseket játszottak utánpótlás csapataink. Az U15 csütörtök este magabiztosan győzte le a VAFA U16-os együttesét, két legidősebb korosztályunk szombaton a CREDOBUS Mosonmagyaróvárt verte, az U9-U11 az SC Sopron otthonába látogatott, míg az U10 és az U12 a II. Király Ferenc Emléktornán szerepelt. Eredmények, értékelések.

U9: SC-Sopron-Király SE 1-21.

Koman Vladimir, vezetőedző: - Amint az eredmény is mutatja, óriási volt a különbség a javunkra, pedig nálunk több, a korosztálynál fiatalabb gyerek is pályára lépett. Gyakorlásnak jó volt ez a mérkőzés.

U10: SC Sopron-Kiràly SE 12-14.

Török Richárd, vezetőedző: - A vasárnapi U10-es nemzetközi torna miatt a hétvégére két csapatra osztottuk a gyerekeket. A szombaton Sopronban 3x25 perc volt a játékidő. Az első 10 percben a buszon maradt a csapat, szinte a pályán sem voltunk. Ezután kezdtünk belerázódni a mérkőzésbe. A pályaméret változás miatt van még bőven mit tanulniuk a srácoknak, de pont ezeken a mérkőzéseken lehet fejlődni. Összességében a párharcokat nagyobb százalékban megnyertük, amiből eredményesek voltunk, végül ez billentette a javunkra a mérleg nyelvét. Védekezésben és labdakihozatalokban kell előre lépnünk, a támadások befejezése ezúttal megfelelő volt. Örülök, hogy ezen a hétvégén sok játéklehetőséget kapnak a gyerekek.

U10: Király Ferenc Emléktorna

U11: SC Sopron SC-Király SE 12-4.

Horváth Péter, vezetőedző: - Minden mérkőzés a gyerekek fejlődését szolgálja. Most kisebb létszámmal tudtunk utazni a hazai nemzetközi tornánk miatt, de ennek ellenére, akik eljöttek, küzdöttek, nagy akarattal játszottak és kellően elfáradtak. Volt több kihagyásunk, figyelmetlenségünk, nem koncentráltunk és így könnyű gólokat kaptunk. Vannak visszatérő hibák, amiket javítanunk kell, de voltak jó periódusaink a meccsen, sok pozitívummal. Egy-két játékos teljesítménye különösen tetszett, kiemelkedett a mezőnyből. Folytatjuk a munkát!

U12: Király Ferenc Emléktorna

U15: Király SE-VAFA U16 7-0 (5-0). - Gólszerzőink: Bakucz D. (2), Sodics T. (2), Hegyi D. (2), Puporka A.

Kovács Zsolt, vezetőedző: - Ez volt az első olyan edzőmérkőzésünk, hogy bár idősebbek ellen játszottunk, szinte végig mi domináltunk, jól tudtunk gyakorolni az ellenfél térfelén történő labdaszerzésünket! Örülök, hogy 90 percig (ők már a bajnokságban ennyit játszanak) koncentráltak voltunk, és nem kaptunk gólt. A helyzetkihasználásunk már annyira nem volt tökéletes, bőven kétszámjegyű is lehetett volna az eredmény, ha pontosabbak vagyunk a kapu előtt. A második félidőben három 2009-es és egy 2010-es játékosunk is szerepet kapott (Marian R., Mészáros B., Puporka A., Sodics M.) a csapatban, és kimondottan jól szálltak be.

U17: CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Király SE 1-5 (0-4). - Gólszerzőink: Baranyai N. (3), Laczó P., Balikó Á.

Gombás Péter, vezetőedző: - Egy jó erőkből álló csapatot sikerült magabiztosan legyőznünk. Kezdünk úgy kinézni, ahogyan azt elképzelem.

U19: CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Király SE 1-2 (1-1). - Gólszerzőink: Németh B., Ligeti.

Marton Róbert, vezetőedző: - Az elmúlt hetekhez képest végre javult a játékunk, de különösen a mentalitásban léptünk előre - ami számomra jelenleg az elsődleges pozitívum! Jó iramú mérkőzésen, egy fizikálisan erősebb ellenféllel szemben a jobb helyzetkihasználás döntött a javunkra.